Vi erbjuder hög tillgänglighet, ger dig ett gott bemötande och hög vårdkvalité. Vårdcentralen är liten och personlig och ligger i närheten av Drottningholm. Du hittar oss i SVPH:s lokaler i Nockebyhov.
Vi bedriver en mindre husläkarverksamhet framför allt med inriktning mot den äldre människan.
Här finns läkare med specialistkompetens i allmänmedicin, som även gör hembesök.
Våra sjuksköterskor har specialistkunskaper och många års erfarenhet inom bland annat diabetes, geriatrik och astma/KOL.
Vi utför även vissa mindre kirurgiska ingrepp såsom borttagning av födelsemärken och andra hudförändringar. När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22. Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
83.4av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.1 konfidensintervall
81 svar (57% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck80.2±9.0Medel 80.1
Emotionellt stöd74.1±13.3Medel 76.6
Delaktighet och involvering79.0±9.1Medel 79.8
Respekt och bemötande88.2±7.0Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering87.3±7.3Medel 72.6
Information och kunskap80.2±8.8Medel 76.5
Tillgänglighet83.9±8.0Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Capio Vårdcentral Nockebyhöjden utmärker sig med en trevlig och hjälpsam personal, och är en bra miljö för enkla medicinska behov. Dock rapporterar många patienter att bemötandet kan vara oprofessionellt och patientkontakten begränsad. Det finns också viss oro över medicinsk kompetens. Kliniken är idealisk för äldre patienter med mindre omfattande vårdbehov.