Västervårdens vårdcentral har funnits i Vällingby sedan 1993. Ända sedan grundandet har hög professionell kompetens, kontinuitet och bra bemötande varit självklarheter för oss.
Digital kontakt Att använda vår digitala tjänst är det enklaste sättet att komma i kontakt med oss. Du kan göra det via vår hemsida www.vastervarden.se eller genom att ladda ner appen Praktikertjänst. Här kan du få hjälp med rådgivning, tidsbokning, receptförnyelse och flera andra tjänster. Du kan inleda kontakt med oss när som helst under dygnets alla timmar. Välkommen!
Om du inte har möjlighet att använda vår digitala tjänst så ringer du istället oss.
När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
75.5av 100
Helhetsbetyg 2024
±9.6 konfidensintervall
78 svar (42% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck74.9±9.8Medel 80.1
Emotionellt stöd74.8±11.1Medel 76.6
Delaktighet och involvering76.4±9.5Medel 79.8
Respekt och bemötande83.7±8.2Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering66.6±10.5Medel 72.6
Information och kunskap72.1±10.0Medel 76.5
Tillgänglighet81.2±8.7Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Västervården Husläkarmottagning erbjuder trevlig och professionell vård med tillgång till digitala tjänster. Personalen beskrivs ofta som vänlig och hjälpsam. Dock upplever många patienter långa väntetider och utmaningar med att få läkartid. Flera påpekar även att kontinuiteten brister och att den digitala plattformen kan förbättras. Sammantaget finns både mycket uppskattat bemötande och områden för förbättring.