Husläkarmottagningen Johannes logo

Husläkarmottagningen Johannes

Alla besök måste bokas via sjuksköterska eller läkare. Ring alltid innan du kommer hit. Tel. till sjuksköterska 08-123 429 50. Våra BVC-sköterskor nås på telefon 08-123 429 90. Unilabs laboratorium har öppet: Måndag - torsdag kl 08:00 - 16:00, fredag och dag före röd dag kl 08:00 - 15:00. Vid låg bemanning har Unilabs lunchstängt kl 12:00 - 13:00. Unilabs laboratorium på Döbelnsgatan 56 har...
Husläkarmottagningen Johannes

Våra BVC-sköterskor nås på telefon 08-123 429 90.

Unilabs laboratorium har öppet:
Vid låg bemanning har Unilabs lunchstängt kl 12:00 - 13:00.
Unilabs laboratorium på Döbelnsgatan 56 har sommarstängt mellan 30 juni och 8 augusti. Närmaste Unilabs laboratorium finns på Surbrunnsgatan 66.

Vi är en godkänd Astma-/KOL-mottagning.

När husläkarmottagningen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning – ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Informationen uppdaterades 06:26 - 19 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Husläkarmottagningen Johannes har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård, Distriktssköterskeverksamhet

3.9
2.5
Madeleine W.
27 mar, 2025
Höggravid och var där tillsammans med vår dotter på 2 år. Båda var jättesjuka och hade haft hög feber i fem respektive tre dagar. Fick frågan varför jag inte väntade ut hemma och ”många förkylningar tar man ju bäst hand om med vila och vatten.” Kände mig ifrågasatt och förminskad av läkaren som dessutom hade en väldigt otrevlig ton. Först tänkte hon inte ens skicka prov på influensa trots att alla gravida rekommenderas behandlig helst inom två dagar vid misstänkt influensa. Började gråta för var helt slut. Hon ”OJhar du tidigare dålig erfarenhetav vården, ärdet därför du reagerar såhär starkt
Alexander p.
5 feb, 2024