Fråga Doktor Mikael!

2024-08-05 | Så funkar vården

Vad gör jag om mitt födelsemärke ser mysko ut? Kan man dö av hjärtesorg? Har jag rätt att välja husläkare? Frågorna kring vård och vad man har rätt till kan vara många. Doktor Mikael har besvarat dessa tillsammans med Vården.se.

Doktor Mikael Sandström ler stort med läkarrock mot en grön bakgrund

Doktor Mikael Sandström är överläkare och har bred kunskap om hur saker fungerar inom vården. För podcasten “Vårddjungeln” och Vården.se’s blogg besvarade han tidigare frågor rörande vård och hälsa. I nuläget är det inte möjligt att skicka in fler frågor.

Svaren hittar du på Vården.se och i podden Vårddjungeln

Doktor Mikael kommer att välja ut ett antal frågor att svara på, som sammanställs här på bloggen på Vården.se, samt i vår podcast “Vårddjungeln”. Vi kommer även att publicera spännande statistik för de mest ställda frågorna.

Du kommer inte att få ett personligt svar på din fråga, eller rådgivning för specifika besvär. Frågorna kommer att besvaras i folkbildande syfte, så alla kan lära sig mer om vård och hälsa.

Håll utkik på bloggen för uppdatering om när svaren publiceras!

Har du ett besvär just nu?

Om du har akuta symtom eller besvär ska du vända dig till en akutmottagning eller ringa till 1177 för rådgivning.

Vill du boka tid hos en vårdgivare direkt? På Vården.se kan du söka, jämföra och boka vård.

Undrar du hur Vården.se fungerar? Läs mer om oss här.

Publicerad: 24 mars 2023 kl 16:42
Uppdaterad: 5 augusti 2024 kl 11:25