karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
16

Vaccinationsmottagning i Malmö

På vården.se kan du jämföra 51 Vaccinationsmottagningar i Malmö. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
89 mottagningar i närheten av Malmö
primary care
Öppet söndag från 11:00
primary care
(12)
Öppet måndag från 08:00
primary care
(7)
Öppet måndag från 07:45
primary care
(14)
Öppet måndag från 08:00
primary care
(13)
Öppet måndag från 08:00
primary care
(16)
Öppet fredag från 08:00
primary care
(11)
Öppet måndag från 08:00
primary care
(3)
Öppet måndag från 12:30
primary care
(5)
Öppet måndag från 08:00

Vad har vaccinationsmottagningar i Malmö för snittbetyg?

I Malmö ligger snittbetyget för vaccinationsmottagningar på 3.22, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din vaccinationsmottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vaccinationsmottagningar i Malmö.

Vilken vaccinationsmottagning är bäst i Malmö?

Att välja vilken vaccinationsmottagning i Malmö du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vaccinationsmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vaccinationsmottagningar med bästa snittbetyg i Malmö på Vården.se är:

Så tycker patienter om vaccinationsmottagningar i Malmö

Vilka vaccinationsmottagningar i Malmö har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga vaccinationsmottagningar i Malmö som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en vaccinationsmottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en vaccinationsmottagning?

En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag. 

Vad kan man vaccinera sig mot på en vaccinationsmottagning?

På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.

Finns det dropin för vaccin?

Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.