Vårdcentralen Oxie logo

Vårdcentralen Oxie

När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa och covid. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 10:35 - 12 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Oxie har fått i Nationella Patientenkäten.

Distriktssköterskeverksamhet, Primärvårdsrehabilitering, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Läkarverksamhet, särskilt boende, Vaccination mot covid-19, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Livsstilsmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Dietistverksamhet, Vårdcentral (BT), Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård

Kliniken har fått beröm för sitt vänliga bemötande och hjälpsamma personal. Dock har flera klagat på osäker och ostrukturerad information vid besök och långa väntetider. Kommunikationen mellan patient och läkare verkar ibland brista, och det finns vissa bekymmer kring diagnosens noggrannhet. Vårdcentralen är lämplig för allmän sjukvård och vaccinationer.
Vänligt bemötande
Hjälpande personal
Lång vänteperiod
Bristande kommunikation
Bekymmer kring diagnoser
Snabb bokning
Allmän vård, vaccinationer
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (80) & Google (5).

2.5
1.8
Gina J.
22 jan, 2025
Sämsta vårdcentralen i Malmö. Långa väntetider som allt för ofta avbokas.stressiga läkare som glömmer printa in recept och glömmer analys av prover som man lämnat,föranleder mycket merjobb för både patienter och läkare,får beställa ny tid(5v)få ny remiss för provtagning som sen tar sin tid,sen ny tid till läkare igen..vilket kan ta 10 veckor totalt för att få svar
Izabella H.
29 aug, 2024
Otrevlig skötare/sekreterare som vill fixa allt via telefon och vägrar slutligen boka en tid hos läkare. Ett riktigt slöseri med offentliga skattebetalares pengar. Hopplös från början till slutet. Flyttade mig själv och hela min familj till en annan vårdcentral.