karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
32
1

Vaccinationsmottagning i Hässleholm

På vården.se kan du jämföra 6 Vaccinationsmottagningar i Hässleholm. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
38 mottagningar i närheten av Hässleholm
primary care
(8)
Öppet idag till 17:00
primary care
Öppet onsdag från 15:00
primary care
(2)
Öppet idag till 17:00
primary care
(3)
Öppet idag till 17:00
primary care
(4)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 19:00
primary care
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 16:00
primary care
(11)
Öppet idag till 16:00
primary care
(4)
Öppet idag till 17:00

Vad har vaccinationsmottagningar i Hässleholm för snittbetyg?

I Hässleholm ligger snittbetyget för vaccinationsmottagningar på 3.32, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din vaccinationsmottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vaccinationsmottagningar i Hässleholm.

Vilken vaccinationsmottagning är bäst i Hässleholm?

Att välja vilken vaccinationsmottagning i Hässleholm du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vaccinationsmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vaccinationsmottagningar med bästa snittbetyg i Hässleholm på Vården.se är:

Så tycker patienter om vaccinationsmottagningar i Hässleholm

 • Mycket bra bemötande av AT läkare Christopher. Lyssnade på en i lugn och ro och tydlig med information.

  – Ann J. Vårdcentralen Vänhem

 • Helt underbar kompetent personal.

  – Nicklas M. Vårdcentralen Solbrinken

 • Kontaktade dem då jag har två barn, den första hade ofta öroninflammation så kände igen vissa symptom på den lilla. Ringde på eftermiddagen då det var fredag och tänkte att om det är öroninflammation vill jag inte vänta till måndag. Först i telefonen fick jag höra ifrågasättande varför jag inte ringde, det var kanske en onödig kommentar. Dock efter det gick allt fantastiskt, fick en tid bara en timme efter och bad bara om att kolla snabbt i örat. Men fick en hel besiktning med prover, engagemang och kollade igenom ALLT! Så kunde åka hem och känna mig fullt trygg med en bra känsla i kroppen. <3

  – Robert B. Vårdcentralen Vänhem

 • Vänlig personal och alltid ett vänligt bemötande. Patienten känner att vi är i focus och ingen belastning.

  – Kerstin B. Vårdcentralen Sösdala

Vilka vaccinationsmottagningar i Hässleholm har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga vaccinationsmottagningar i Hässleholm som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en vaccinationsmottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en vaccinationsmottagning?

En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag. 

Vad kan man vaccinera sig mot på en vaccinationsmottagning?

På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.

Finns det dropin för vaccin?

Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.