karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
2
3
2
Öppettider
7
7

Skönhetsklinik i Järfälla

På vården.se kan du jämföra 1 Skönhetskliniker i Järfälla. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
22 mottagningar i närheten av Järfälla
SilDent & Beauty

fr. 500 kr 
Estetikum
4.9 (27)

500 kr
DermaCenter Stockholm
5.0 (2)
Venous Centre Stockholm
4.9 (11)
Irradiakliniken

fr. 2800 kr
F. Imanuell
5.0 (1)
Odenplans Ögonklinik
4.9 (113)

Vad har skönhetskliniker i Järfälla för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på skönhetsklinik i Järfälla. Lämna gärna ett omdöme om just din skönhetsklinik i Järfälla så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken skönhetskliniker är bäst i Järfälla?

Eftersom det inte finns några omdömen på skönhetskliniker i Järfälla idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken skönhetskliniker som passar bäst för just dig.

De skönhetskliniker i Järfälla som erbjuder tid snabbast är:

Vilka skönhetskliniker i Järfälla har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga skönhetskliniker i Järfälla som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en skönhetsklinik på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är skönhetsvård?

Skönhetsvård innefattar alla typer av behandlingar som görs med syftet att förändra eller förbättra utseendet hos en person. Allt från enkla behandlingar som makeup, fransförlängning eller manikyr till bestående ingrepp som plastikkirurgi eller hårtransplantation ingår i skönhetsvård. 

Vilka behandlingar kan man göra inom skönhetsvård?

Det finns en mängd vårdgivare som är utbildade till olika yrken inom skönhetsvård. De kan ge dig hjälp med det mesta som rör ditt yttre, till exempel

Behöver man vara legitimerad för att jobba inom skönhetsvård?

För att utföra injektionsbehandlingar med till exempel botox eller fillers, eller utföra plastikkirurgiska ingrepp, behöver man ha adekvat utbildning samt vara legitimerad av Socialstyrelsen. Men många yrken inom skönhetsvård kräver ingen legitimation, så därför kan det vara bra att läsa på och jämföra olika vårdgivare innan du bokar.

Boka tid för en skönhetsbehandling

De flesta kliniker som erbjuder någon typ av skönhetsvård är privata. Du behöver alltså ingen remiss, utan bokar och betalar själv för din behandling. 

På Vården.se kan du jämföra vårdgivare och boka tid online, direkt!