Skönhetsklinik
 

Skönhetsklinik

Inom skönhetsvård kan du få många olika typer av behandlingar, som alla syftar till att förändra eller förbättra ditt utseende. På Vården.se kan du hitta rätt behandling för just dig, och boka tid hos en vårdgivare som möter dina behov! Läs mer.

57 mottagningar i närheten av dig
 
Estetikcentrum, Malmö
4.9 (31)

290 kr
Estetikum
4.9 (27)

500 kr
SilDent & Beauty

fr. 500 kr 
Nordiska Kliniken

500 kr
Vasakliniken Hudläkargrupp
4.4 (21)

1200 kr
Venous Centre Stockholm
4.9 (11)
Venous Centre Malmö
5.0 (4)
Clinic N.VY
4.8 (49)
DermaCenter Stockholm
5.0 (2)
Irradiakliniken

fr. 2800 kr
F. Imanuell
5.0 (1)

Vad är skönhetsvård?

Skönhetsvård innefattar alla typer av behandlingar som görs med syftet att förändra eller förbättra utseendet hos en person. Allt från enkla behandlingar som makeup, fransförlängning eller manikyr till bestående ingrepp som plastikkirurgi eller hårtransplantation ingår i skönhetsvård. 

Vilka behandlingar kan man göra inom skönhetsvård?

Det finns en mängd vårdgivare som är utbildade till olika yrken inom skönhetsvård. De kan ge dig hjälp med det mesta som rör ditt yttre, till exempel

Behöver man vara legitimerad för att jobba inom skönhetsvård?

För att utföra injektionsbehandlingar med till exempel botox eller fillers, eller utföra plastikkirurgiska ingrepp, behöver man ha adekvat utbildning samt vara legitimerad av Socialstyrelsen. Men många yrken inom skönhetsvård kräver ingen legitimation, så därför kan det vara bra att läsa på och jämföra olika vårdgivare innan du bokar.

Boka tid för en skönhetsbehandling

De flesta kliniker som erbjuder någon typ av skönhetsvård är privata. Du behöver alltså ingen remiss, utan bokar och betalar själv för din behandling. 

På Vården.se kan du jämföra vårdgivare och boka tid online, direkt!