Konsultation åderbråck eller ådernät

Boka tid hos Åderbråcksklinikerna Göteborg för Konsultation åderbråck eller ådernät.

Konsultation åderbråck eller ådernät

Hos Åderbråcksklinikerna Göteborg är du välkommen på en konsultation hos en av våra kärlkirurger, för klinisk bedömning av åderbråck/ådernät. Undersökningen görs med ultraljud och utifrån den ger kärlkirurgen förslag på lämplig behandlingsmetod för dig och dina besvär.

Vad är åderbråck?

Åderbråck innebär vidgade, slingrande ådror, oftast på underbenen. När de är ytliga syns de som knöliga, blå upphöjningar i huden.

Hur mycket problem åderbråcken orsakar varierar mellan olika personer. För vissa är det framför allt ett estetiskt problem, medan andra får problem med smärta, svullna ben, sår eller eksem.

Vad är ådernät?

Ådernät är små, utvidgade blodkärl i hudens yttersta lager. De kan se ut som blå eller lila missfärgningar, men de ger ingen upphöjning av huden. Ådernät är oftast helt smärtfria och behandlas för det mesta enbart av estetiska skäl.

Välkommen att boka en konsultation hos Åderbråcksklinikerna Göteborg!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Åderbråcksklinikerna Göteborg erbjuder.

Inom Vallgraven
Vi erbjuder trygg, skonsam och effektiv behandling Hos Åderbråcksklinikerna Göteborg hittar du alltid erfarna och kunniga specialister. Vi använder oss av de senaste teknikerna som tar bort alla åderbråck på ett effektivt och skonsamt sätt. Om Åderbråcksklinikerna Åderbråcksklinikerna är ledande specialister inom åderbråcksbehandling i Norden och utför över 3000 behandlingar varje år. Idag har vi totalt 22 st kliniker, varav 15 st finns på olika orter i Sverige. Du kan besöka oss i: Stockholm Malmö Göteborg Norrköping Södertälje Gävle Uppsala Karlstad Jönköping Östersund Örebro Västerås Kalmar Halmstad Umeå Varmt välkommen till oss på Åderbråcksklinikerna Göteborg!

4.9
Ingvor L.
24 maj, 2024
Fantastisk
Malin F.
13 apr, 2024
Mycket bra och trevligt bemötande. Fick bra information under ingreppen.