Hos Åderbråcksklinikerna Göteborg använder vi oss av moderna behandlingsmetoder som tar bort alla typer av åderbråck - skonsamt och effektivt, utan några ärr.
Vi erbjuder alla behandlingsformer: ultraljud, laser, skum och lim, eller ibland en kombination av dessa. Ingreppet utförs under lokalbedövning och de flesta åderbråck är enkelt behandlade.
Innan vi bestämmer vilken behandlingsmetod som passar bäst för just dina behov gör vår kärlkirurg en ultraljudsundersökning av dina åderbråck. Den visar hur omfattande åderbråcken är, hur djupliggande och vad de har för karaktär. Det är extra viktigt att veta om du har behandlats för åderbråck tidigare. Efter undersökningen ställer läkaren frågor utifrån dina problem och ger sedan behandlingsförslag.
Hur mycket din behandling kostar beror helt på vilken metod som används och hur omfattande behandlingen är. Därför får du alltid ett individuellt pris, utifrån undersökningen som kärlkirurgen gör. I priset ingår en efterkontroll med ultraljud, och vi erbjuder garanti vid behandling av stamvenen, vilket är den ven som oftast behandlas med laser och som är orsak till åderbråcken.
Välkommen att boka en tid hos Åderbråcksklinikerna Göteborg!