Åderbråck består av vidgade blodkärl som slingrar sig, ofta på insidan av underbenen. När de är ytliga ser de ut som blå, knöliga upphöjningar under huden.
Hur mycket problem åderbråcken orsakar varierar. För vissa är det rent estetiskt, medan andra drabbas av smärta, svullna ben, sår och eksem.
Vi på Åderbråcksklinikerna Göteborg kan behandla alla typer av åderbråck. Vi använder endast moderna metoder som är effektiva och skonsamma, och som inte lämnar några ärr. Vi behandlar åderbråck med hjälp av ultraljud, laser, lim och skum, eller ibland en kombination av dessa.
De flesta åderbråck är enkla att behandla och ingreppet kan utföras under lokalbedövning.
Priset för behandlingen beror på vilken metod som används och hur omfattande ingreppet är. Efter att vår kärlkirurg undersökt dig får du ett individuellt pris, utifrån den behandling som rekommenderas för just dina besvär. I priset ingår alltid en efterkontroll hos kärlkirurg, och vi erbjuder garanti vid behandling av stamvenen, vilket är den ven som oftast behandlas med laser och som är orsak till åderbråcken.
Varmt välkommen att boka en tid hos Åderbråcksklinikerna Göteborg!