På Estetikcentrum har vi lång erfarenhet av bröstförstoring och vi arbetar med implantat av högsta kvalitet från märkena Mentor och Motiva. För oss finns det två viktiga aspekter vid en bröstoperation: Att du får ett naturligt resultat och att du känner dig trygg.
När du bestämt dig för att förstora brösten är du välkommen att boka en konsultation hos oss på Estetikcentrum. Då får du träffa en plastikkirurg som undersöker dig och utför en allmän hälsokontroll. Om du är en lämplig kandidat för en bröstoperation ger kirurgen dig information om ingreppet samt information kring implantatet.
Vilken storlek och volym just du ska ha på implantaten beror delvis på dina mått och din kropp, men även på dina egna önskemål. Vid din konsultation får du prova dig fram till rätt storlek, volym och projektion på dina nya bröstimplantat.
Det finns tre olika metoder för placering av snittet och ärret; runt bröstvårtan, i armhålan eller under bröstet. Vilken placering du och din kirurg väljer beror helt på vart ärret ska sitta och vilka implantat som valts. Vanligtvis läggs snittet under bröstet så att brösten döljer ärret.
I de allra flesta fallen väljer kirurgen att placera implantaten helt bakom bröstmuskeln. Detta för att minska risken för komplikationer och kapselbildning. Placeringen bidrar även till en mer naturlig form och känsla då muskeln helt täcker implantatens kanter och övre del.
På Estetikcentrum erbjuder vi, förutom bröstförstoring, även:
Välkommen att boka tid för konsultation hos Estetikcentrum!