På Estetikcentrum kan vi erbjuda ansiktslyft, för den som önskar strama upp och föryngra sitt utseende.
I takt med att vi åldras minskar hudens elasticitet och underhudsfettet tunnas ut. Detta kan leda till slapp och rynkig hud, särskilt runt ansiktets nedre del och på halsen. I dessa fall kan det vara aktuellt att göra ett ansiktslyft, ibland kombinerat med ytterligare behandlingar, som ögonlockskirurgi eller pannlyft. Hos oss kan du boka en första konsultation där vi går igenom dina önskemål och förväntningar, och hjälper till att hitta rätt behandling för dig.
Ansiktslyft är ett kirurgiskt ingrepp, där man sträcker ut huden och underliggande vävnader, för att ge ett slätare och ungdomligare utseende. Efter operationen kan du uppleva smärta i några dygn, vilket kan lindras med smärtstillande tabletter. Blåmärken och svullnad sitter i 1-2 veckor och försvinner sedan successivt. Det slutliga resultatet av ansiktslyftet kan bedömas efter upp till 6 månader.
Välkommen att boka en tid hos Estetikcentrum!
Skönhetskliniken Estetikcentrum ligger i fräscha och toppmoderna lokaler i centrala Malmö. Kliniken erbjuder kvinnor och män både kirurgiska behandlingar, injektionsbehandlingar, hudvård samt allmän- och estetisk tandvård. Din behandling utförs ...

Webbsida
estetikcentrum.seTelefon