Vi på Estetikcentrum har lång erfarenhet inom hudvård och kan erbjuda dig effektiva ansiktsbehandlingar och peeling.
Vi jobbar med resultatinriktad hudvård och anpassar behandlingen efter dig, så att du kan få de resultat som du önskar. Oavsett om du behöver en djuprengörande acnebehandling eller en lystergivande anti-agingbehandling så hjälper vi dig. Vi lägger också stor vikt vid upplevelsen, och vill att du ska känna dig avslappnad och harmonisk efter din behandling.
Vi använder produkter från två etablerade och beprövade märken: Neostrata och Dermaceutic. Vi erbjuder behandlingar för både ansikte och kropp, bland annat hudföryngring och olika typer av peeling. Är du osäker på vilken behandling som lämpar dig bäst för din hud? Boka en kostnadsfri konsultation med vår hudterapeut!
Välkommen till Estetikcentrum i Malmö!
Skönhetskliniken Estetikcentrum ligger i fräscha och toppmoderna lokaler i centrala Malmö. Kliniken erbjuder kvinnor och män både kirurgiska behandlingar, injektionsbehandlingar, hudvård samt allmän- och estetisk tandvård. Din behandling utförs ...

Webbsida
estetikcentrum.seTelefon