Konsultation inför ögonlocksplastik

Vi på Estetikcentrum i Malmö kan hjälpa dig som är intresserad av ögonlocksplastik. Vad innebär ögonlocksplastik? Ögonlocksplastik kal...

Boka tid hos Estetikcentrum, Malmö för Konsultation inför ögonlocksplastik.

590kr

Vad innebär ögonlocksplastik?

Ögonlocksplastik kallas ibland också för ögonlockslyft, och är ett kirurgiskt ingrepp som skärper de övre eller undre ögonlocken, tar bort överblivet fett och reparerar försvagade muskler. Det är ett ganska enkelt ingrepp, som har en återhämtningstid på ungefär två veckor, och kan både ge ett yngre utseende och förbättra syn som tidigare skymts av hängande ögonlock.

När är ögonlocksplastik aktuellt?

I takt med att vi åldras förändras vävnaden som finns runt ögonen, vilket kan ge hängande ögonbryn, trötta ögonlock och påsar under ögonen. Du kan också besväras av att svett rinner in i ögonen eller att hängande hud blockerar ditt synfält. Då kan ögonlocksplastik vara en tänkbar lösning. Hos oss är du välkommen på konsultation med en av våra kirurger, som kan hjälpa till att bedöma om du är en lämplig kandidat för ingreppet.

Välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Estetikcentrum, Malmö erbjuder.
09.45Tor 19/6
290 kr
11.00Tis 24/6
290 kr

Gamla Staden
Estetikcentrum – din skönhetsklinik i Malmö Skönhetskliniken Estetikcentrum ligger i fräscha och toppmoderna lokaler i centrala Malmö. Kliniken erbjuder kvinnor och män både kirurgiska behandlingar, injektionsbehandlingar, hudvård samt allmän- och estetisk tandvård. Din behandling utförs alltid av erfaren personal och det viktigaste för personalen är din trygghet! Läs mer om Estetikcentrum här. Skönhetsoperationer och plastikkirurgi hos Estetikcentrum Estetikcentrums estetiska operationer utförs med omsorg och hög kvalitet av specialister inom plastikkirurgi. Kombinationen hög kompetens, välbeprövade metoder och innovativ teknik gör att Estetikcentrum kan ge dig ett fantastiskt resultat. Läs mer om plastikoperationer på Estetikcentrum här. Injektionsbehandlingar på Estetikcentrum i Malmö Estetikcentrum i Malmö har även ett brett utbud av injektionsbehandlingar, såsom fillers, rynkbehandling och svettbehandling. Alla injektionsbehandlingar utförs av en legitimerad sjuksköterska. Ditt återbesök är alltid kostnadsfritt. Du hittar mer information om klinikens estetiska behandlingar här. Tandläkare hos Estetikcentrum På kliniken arbetar även legitimerade tandläkare som erbjuder det mesta inom tandvård. De kan hjälpa dig med allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Du bokar först en tid för undersökning eller akut tandvård, och får efter ditt besök ett kostnadsförslag med dig hem för eventuell fortsatt behandling. Läs mer om tandläkarna på Estetikcentrum. Räntefri delbetalning hos Estetikcentrum För att möta olika patienters behov erbjuder Estetikcentrum Malmö flera olika betalningsalternativ: kortbetalning, kontantbetalning, Klarna och Epassi. Du kan även delbetala räntefritt med Resurs eller Svea bank. Har du andra frågor om betalningsmöjligheter är du alltid varmt välkommen att ringa kliniken på 040 65 66 660 eller mejla info@estetikcentrum.se . Ett besök, ett förändrat liv Estetikcentrum sätter alltid patienten i fokus och är måna om att du ska känna dig trygg och välinformerad under ditt besök på kliniken. Kontakta gärna kliniken om du har några frågor eller vill boka en tid – Estetikcentrum i Malmö finns här för dig!

Kliniken på Estetikcentrum i Malmö får höga betyg för sitt professionella och trevliga bemötande, där personalen är lyhörd och kunnig. Lokalerna är moderna och välskötta, och kommunikation kring operationer och behandlingar anses vara tydlig och omfattande. Många patienter är nöjda med de estetiska operationerna och tandvårdstjänsterna som erbjuds. Vissa klagar dock på förseningar och kundservice. Vissa kosmetiska resultat uppfyller inte alltid förväntningarna, vilket också kan förbättras. Passar bäst för dem som söker estetisk kirurgi och relaterade behandlingar.
Professionell och trevlig personal
Tandläkare med specialkompetens
Vissa konsulter besvikna
Överbelastning i bokningar
Kundservice kunde förbättras
Vissa kosmetiska resultat är otillfredsställande
estetisk kirurgi, injektionsbehandlingar, tandvård
*Sammanfattat från Google (209) & Facebook (3).

4.9
Nermina S.
12 feb, 2021
Jag hade en fettsugningen och bukplastik operation hos Dr. Ali.Jag kan verkligen rekommendera dem. Väldigt professionell personal.otrolig nöjd med mina alla resultat. Stor tack Estetikcentrum för allt. Ni har förändrat mitt liv och hjälpt mig att hitta mig själv :)
Sanna D.
8 feb, 2021
Fantastiskt vård och personal! Duktiga, professionella och supertrevliga. De svarade på alla mina frågor och funderingar och såg till att jag kände mig trygg, bekväm och lugn från första sekund. Väldigt nöjd med mina behandlingar!. Fantastisk klinik med fantastisk personal! Kramar 🤗