Vitaminkliniken föddes ur en längtan efter att hjälpa människor att må riktigt bra – inte bara fungera, utan leva med energi, glädje och närvaro. Läkare Mareike Claussen grundade Vitaminkliniken efter många år inom medicin där hon gång på gång såg hur många gick runt med trötthet, brist på ork och obalans i kroppen – trots att de sökte hjälp. Vi ville skapa en plats där man ser hela människan, inte bara symptomen. Hos oss handlar hälsa om att ge kroppen den näring och det stöd den behöver för att läka, återhämta sig och blomstra.
Genom medicinska infusioner med vitaminer, mineraler och andra livsviktiga ämnen hjälper vi kroppen att återfå sin balans på djupet. Vi arbetar också med utredningar av näringsbrister, tungmetallbelastning, parasiter och andra obalanser – för vi tror att verklig hälsa börjar med förståelse. Vår vision är enkel men stark: Att varje människa ska få möjlighet att känna sig levande, stark och fri i sin egen kropp. Vi tror på att förena vetenskap med omtanke, kunskap med hjärta – och att små steg kan leda till stora förändringar.
Vitaminkliniken – där hälsa börjar på cellnivå och växer till livskraft.
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
vitaminkliniken.seTelefon