karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
1
2
2
Öppettider
70
2

Provtagningsverksamhet i Inom Vallgraven

På vården.se kan du jämföra 2 Provtagningsverksamheter i Inom Vallgraven. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
81 mottagningar i närheten av Inom Vallgraven
Göteborgskliniken - Hälsokontroller

Pris 895 kr
Boka tid hos oss
Göteborgskliniken - Intyg

Pris från 1000 kr
Boka tid hos oss

Vad har provtagningsverksamheter i Inom Vallgraven för snittbetyg?

I Inom Vallgraven ligger snittbetyget för provtagningsverksamheter på 0.95, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din provtagningsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och provtagningsverksamheter i Inom Vallgraven.

Vilken provtagningsverksamhet är bäst i Inom Vallgraven?

Att välja vilken provtagningsverksamhet i Inom Vallgraven du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra provtagningsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De provtagningsverksamheter med bästa snittbetyg i Inom Vallgraven på Vården.se är:

Så tycker patienter om provtagningsverksamheter i Inom Vallgraven

De provtagningsverksamheter i Inom Vallgraven som erbjuder tid snabbast är:

Vilka provtagningsverksamheter i Inom Vallgraven har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa provtagningsverksamheter:

Vad är provtagning?

Provtagning innebär att att man undersöker hur kroppen mår, genom att samla in exempelvis blod, urin eller avföring och analysera det i ett laboratorium. Genom att ta prover kan du bland annat få svar på om du är sjuk eller lider av någon brist. Provtagning kan göras som en del i en utredning eller allmän hälsokontroll. På en provtagningsverksamhet kan du vanligen få hjälp med till exempel

  • cellprov
  • urinprov
  • blodprov
  • avföringsprov
  • graviditetstest
  • prostatatest
  • allergitest
  • PCR-test
  • antigentest
  • antikroppstest.

Hur förbereder man sig inför provtagning?

Beroende på vilka prover som ska tas kan du behöva förbereda dig på olika sätt. Detta för att proverna ska gå att genomföra och så att de inte blir missvisande. I vissa fall får du inte äta eller dricka annat än vatten ett visst antal timmar innan provtagningen. Det kallas att fasta, att man gör en fastande provtagning. Inför ett urinprov bör du inte kissa timmarna innan provtagningen. Exakt vad som gäller för de prover du ska ta kan provtagningsverksamheten svara på.

Boka tid hos en provtagningsverksamhet

På Vården.se kan du hitta en mängd provtagningsverksamheter över hela Sverige. Jämför och boka tid för provtagning direkt – där det passar dig!