Distriktsläkarna Kviberg Vårdcentral och BVC logo

Distriktsläkarna Kviberg Vårdcentral och BVC

Hos oss på Distriktsläkarna Kviberg kan du få hjälp av flera olika personalkategorier och vi eftersträvar att alltid ge ett vänligt och engagerat bemötande. När du ringer till Distriktsläkarna Kviberg svarar vi dig personligen. Distriktsläkarna Kviberg erbjuder kompetent hjälp hos läkare, distriktssköterska, diabetessköterska, astma-kol-sköterska och psykolog.

Informationen uppdaterades 14:07 - 18 feb, 2025

Här kan du se omdömen som Distriktsläkarna Kviberg Vårdcentral och BVC har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Stängt helgdagar

Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård, Allmänmedicin

Distriktsläkarna Kviberg erbjuder vänlig och kompetent personal, med snabb och effektiv service. Många patienter uppskattar den trevliga miljön och de fräscha lokalerna. Drop-in-möjligheter finns och får positiv respons. Dock kan väntetider vid drop-in vara långa och det finns viss kritik gällande hygienen och bemötandet vid psykisk ohälsa. Vårdcentralen lämpar sig väl för patienter med kroniska sjukdomar och familjer med barn som söker allmän vård.
Vänlig och kompetent personal
Effektiv och snabb service
Bra återkoppling och uppföljning
Trevlig miljö och fräscha lokaler
Drop-in möjligheter finns
Långa väntetider vid drop-in
Oprofessionellt bemötande vid psykisk ohälsa
Vårdpersonal lyssnar inte alltid
Empatiskt bemötande
Bristande hygien i vissa fall
Patienter med kroniska sjukdomar, allmän vårdbehov, familjer med barn
*Sammanfattat från Google (60).

4.3
Lisa J.
26 feb, 2025
Jag har alltid fått snabb hjälp både på telefon och via digitala tjänster. Sköterskor och läkare är hjälpsamma och trevliga. Har varit på annan vårdcentral tidigare som bara hade telefonuppringningsfunktion. På distriktsläkarna svarar de alltid direkt personligen vilken tid som helst under deras öppettider. Mycket bra!
1.8
Birgitta M.
6 dec, 2024
Sämsta vårdcentralen jag har varit på under alla mina år. Dåligt och otrevligt bemötande. Träffade 4 olika läkare och kände mig mer förvirrad och ledsen när jag gick därifrån. Det enda som var bra var de fantastiska sköterskorna i receptionen och på labbet men det hjälper inte när det är en läkare du måste träffa. Har bytt tillbaka till min gamla vårdcentral även om jag får åka en bit.