Närhälsan Olskroken vårdcentral logo

Närhälsan Olskroken vårdcentral

VACCINATIONSMOTTAGNINGEN HAR SEMESTERSTÄNGT VECKA 26 TILL 33. VÅRDCENTRALEN HAR STÄNGT PÅ FREDAG 20:E JUNI. VACCINATION Vi har en komplett vaccinationsmottagning där du kan vaccinera dig inför utlandsvistelsen, mot bältros, TBE och flera andra sjukdomar. Du är välkommen listad som olistad. LÄTTAKUTEN HAR SOMMARSTÄNGT VECKA 26-33 LÄTTAKUT Du kan själv boka fysiskt läkarbesök till dig eller ditt barn via 1177 e-tjänster om du besväras av: Hosta, snuva, feber, halsont, urinvägsbesvär, bedömning av sår, akuta hudbesvär, akuta ögonbesvär, akuta öronbesvär, akut allergi, akut smärta i knä, fot, rygg, nacke, skuldra eller axel. LÄTTAKUT FYSIOTERAPEUT FRÅN 8-10-ÅRSÅLDERN Du kan själv boka fysiskt besök till fysioterapeut om du besväras av: skador på rörelse-/stödjeorganen, fotledsdistorsioner, ryggskott, bröstrygg, nackspärr, tennis-golfarmbåge, hälsporre/plantarfascit, yrsel (BPPV), förskrivning av kryckor, instruktion av kryckgång.

Vi på Närhälsan vårdcentralen Olskroken tar emot människor i alla åldrar. Våra ledord är bra tillgänglighet, förstklassig sjukvård, gott omhändertagande och nöjda patienter. Verksamhetschef Kristina Lindén Eriksson Närhälsan vårdcentralen Olskroken, DIN vårdcentral Diabetesmottagning Astma/KOL-mottagning Bokade tider för vaccination kl 8.00 - 16.30. Tidsbokning för enskilt malariarecept (ingen drop in). När mottagningen har stängt hänvisas till Alléjouren.

Informationen uppdaterades 05:41 - 18 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Olskroken vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, vuxna, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19

Närhälsan Olskroken vårdcentral uppskattas för sin utmärkta service och bemötande men möter kritik för upplevd brist på information samt svårigheter att komma i kontakt med vårdcentralen. Patienter tycker om den trevliga personalen och kompetenta läkare, men upplever ibland lång väntetid för online-bokningar. Vissa nämner problem med återkoppling på feedback.
Utmärkt service
Snabba bokningar
Lång väntetid online
Brist på återkoppling
vuxna, diabetesvård, astma/KOL-behandling
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (113) & Google (5).

2.7
elin f.
12 jun, 2025
Tråkigt bemötande i telefon / konsultation. Dålig attityd av sjuksköterska.
1.8
Annika T.
15 maj, 2025
Skrivit fina recensioner förut , men nu när mina behov av vård blivit mer angelägna , så är stor brist av både mottagande , vänlighet , förståelse , kommunikation mm utav deras usk som gärna vill styra o ställa utan läsa diagnos och behov utav läkare .. de åsido sätter patients behov utefter deras bristfälliga usk kunskap . Min kontakt när man nu ev får kontakt är bra .. Så otroligt otrevliga , byt jobb om ni har tappat vanlig enkel sympati.