Närhälsan Slottsskogen vårdcentral logo

Närhälsan Slottsskogen vårdcentral

VACCINATIONER Vi har utökat vårt vaccinationsutbud och erbjuder nu vaccin mot TBE, bältros (OBS 1:e april prishöjning på Shingrix då leverantören höjt priset) lunginflammation, Hepatit/Twinrix. Boka tid här på hemsidan - Boka tid - eller kontakta oss via telefon. PROVTAGNING Vi erbjuder Drop-in för ordinerade prover och prover med remiss från annan mottagning. Öppettider: Mån-Tors kl 07:30-12. OBS provtagning till Real AD studie vg se nedan. REAL AD STUDIE Provtagning till Real AD studie bokas här på hemsidan - Boka Tid - eller ring oss. ENDAST BOKADE BESÖK Tid för besök bokas via telefon eller 1177 eTjänster efter bedömning av sjuksköterska.

Vårdcentralen Slottsskogen är en läkar-och distriktssköterskemottagning som tar emot människor i alla åldrar. Våra ledord är bra tillgänglighet, förstklassig sjukvård, gott omhändertagande och nöjda patienter! Endast tidsbokade läkarbesök. Önskar du rådgivning eller vill boka en tid ring 031-345 05 80. Om du behöver vård på kvällar eller helger är du välkommen till Capio Alléjouren på Södra Allégatan 6. Öppet vardagar kl. 17.00-22.00 samt helger och röda dagar kl. 10.00-16.00.

Informationen uppdaterades 08:21 - 11 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Slottsskogen vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Endast bokade besök
Provtagning drop-in

Kuratorsverksamhet, Diabetesmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT), Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19

4.8
Larisa U.
11 nov, 2024
Jag ger högsta betyg till Närhälsan Slottsskogen vårdcentral, Göteborg. Väldigt trevlig och proffsig personal och med den fantastiska doktor Nima Moosavi-Shalheh. Han är lyhörd, noggrann, jobbar från hjärtat och ger goda råd och snabba välgrundade beslut om behandlingar. Varmt rekommenderar.
Gro G.
31 jan, 2021