Närhälsan Brämaregården vårdcentral logo
Vårdcentral

Aktuell information

Välkommen att kontakta oss via telefon eller 1177 E-tjänster. Observera att alla tider till läkare bokas via telefon. DROPIN FÖR RÅDGIVNING HOS SJUKSKÖTERSKA 9-11 DIGITALA KALLELSER Vi övergår nu mer till digitala kallelser. Logga in på 1177.se för att se dina meddelanden och kallelser. Där kan du också välja hur du får aviseringar. AKTUELLT: Vaccinera dig mot TBE Boka tid via 1177:s e-tjänster. DIETISTMOTTAGNING Har du kontakt med vår dietist och har frågor kan du ringa på telefonnummer 031-7427317 måndag-torsdag 09.00-10.00

Väletablerad vårdcentral med god tillgänglighet och vård av hög kvalitet. Fast personal som har arbetat ihop under flera år ger kontinuitet och trygghet åt vårdsökande. Här arbetar sex erfarna specialistläkare i allmänmedicin samt ST- och AT-läkare. Våra distrikts- och mottagningssjuksköterskor har specialmottagningar inom astma/KOL, diabetes, inkontinens och demens. Vi utför hälsoundersökningar samt hälsosamtal kring hälsa och livsstil. Vårdcentralens psykosociala team består av psykolog, sjukgymnaster . Dessa erbjuder psykoterapi, kris- och stödsamtal, stresshanteringskurs, avspännings-, bassäng- och gymträning, smärtlindring och vattenqigong. *BVC -Se BVC Brämaregården. *Närhälsan Hisingen Jourcentral öppet vardagar kl 17.00 - 22.00, lördagar, söndagar och helgdagar kl 10.00 - 16.00.

Informationen uppdaterades 08:54 - 29 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Brämaregården vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Laboratoriet
Laboratoriet
Vårdcentral

Vaccination mot covid-19, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård

Många patienter har upplevt långa väntetider och svårt att komma i kontakt med vårdcentralen. Bemötandet har upplevts som dåligt med berättelser om otillräcklig vård. Dock har några patienter haft positiva erfarenheter med snabb läkartid och professionellt bemötande i rena lokaler. Totala upplevelsen verkar variera kraftigt beroende på patientens situation och förväntningar.
Dåligt bemötande
Lång väntetid
Svårt kontakta vårdcentral
Otillräcklig vård
Snabb läkartid
Professionellt bemötande
Rena lokaler
akut vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (76) & Google (5).

3.9
1.3
Atidja K.
23 okt, 2024
Denna vårdcentralen borde stängas ned! Vägrar hjälpa patienter på plats och på telefon. Ringer man på morgonen för att boka tid så blir man bemött av en otroligt otrevlig sjuksköterska som skriker på telefonen och ger inga tider till patienter. Dem vägrar göra sitt jobb! Både bvc och patienter har klagat på denna vårdcentralen i flera år men inget ändras! Ni borde bli helt nedlagda
1.3
Abdimajid A.
24 sep, 2024
**Otroligt dåligt bemötande och oprofessionell vård** Jag har upplevt systematiska rasism och dåligt bemötande vid flera besök. Senast blev jag utslängd av en läkare efter bara 7 minuter, utan att hinna beskriva alla mina besvär. Läkaren visade inget intresse och avbröt mig abrupt. Jag opererades i december 2023 och skadade mig på jobbet vid tungt lyft, vilket lett till smärta och svullnad. När jag försökte få undersökning och läkare intyg för mitt arbete plats, blev jag avvisad. Chefen visade också noll intresse, och jag har aldrig fått remiss trots begäran. Hoppas vårdcentralen granskas.