Närhälsan Bjurslätt vårdcentral logo

Närhälsan Bjurslätt vårdcentral

Vi på Närhälsan Bjurslätts vårdcentral tar emot människor i alla åldrar. Våra ledord är bra tillgänglighet, förstklassig sjukvård, gott omhändertagande och nöjda patienter. Vi har drop-in-mottagning utan tidsbeställning mån-fre kl 08.00-09.30. Närhälsan Hisingen jourcentral har öppet vardagar kl 17.00 - 22.00 samt lördag, söndag och helgdag kl 10.00 - 16.00.
Närhälsan Bjurslätt vårdcentral

ÖPPEN MOTTAGNING: Vi har en första bedömning i dörren av en läkare. Det är inte alltid att det du söker för passar bäst på öppen mottagning. Vänligen skriv till oss på 1177.se eller ring innan du kommer ned, detta för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. Om du har infektionssymtom såsom t.ex. feber, nytillkommen hosta, halsont och/eller kräkningar vänligen ring oss på telefonnummer 031-747 84 30 så hjälper vi dig på bästa sätt. Vänligen kom inte ned till vår öppna mottagning vid infektionssymtom.

Informationen uppdaterades 09:30 - 2 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Bjurslätt vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Vaccination mot covid-19, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Psykologverksamhet, vuxna, Vårdcentral (BT)

Närhälsan Bjurslätt vårdcentral bjuder på en kompetent och hjälpsam personalstyrka, särskilt uppskattas deras drop-in tjänster. Läkarna beskrivs som förstående och tar väl hand om patienter. Men vissa recensenter har upplevt dåligt chef-bemötande och långa väntetider, och ett fåtal har haft svårt att boka tider utan att behöva gå via drop-in. Sammanfattningsvis är detta en vårdcentral som passar bra för patienter som söker smidig och snabb vård.
Kunnig personal
Förstående läkare
Långa väntetider
Hänvisning till drop-in
Svårt boka tider
barn, akut vård, återkommande besök
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (121) & Google (60).

3.3
1.5
Anders H.
10 nov, 2024
De klarar inte svårare åkommor.
Anders H.
9 nov, 2024
Vid allvarliga problem kunde man inte få hjälp.