I Uppsala Centrum ligger snittbetyget för vaccinationsmottagningar på 3.65, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din vaccinationsmottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vaccinationsmottagningar i Uppsala Centrum.
Att välja vilken vaccinationsmottagning i Uppsala Centrum du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vaccinationsmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De vaccinationsmottagningar med bästa snittbetyg i Uppsala Centrum på Vården.se är:
Väldigt professionell personal och fint bemötande. Smifigt. Återkommer gärna igen.
– Eva L L., Vaccinspecialisten Uppsala, Uppsala
Jag är otroligt nöjd med vård och bemötande på Fålhagens vårdcentral! Ni är bäst!
– Sylvia A., Fålhagens vårdcentral, Uppsala
Inte mycket kö och drop-in fungerade utmärkt
– Hans L., Vaccinspecialisten Uppsala, Uppsala
Det är kaos på toaletterna på entréplan varje gång vi är där. Det saknas tvål, toalettpapper och papper att torka händerna på. Papperskorgarna är inte tömda och titt som tätt fungerar inte glödlamporna i toalettbåsen.
– Sofia S., Samariterhemmets vårdcentral, Uppsala
Jag är glad att jag valde Samaritervårdcentral när jag flyttade till Uppsala . Herren på provtagningen är trevliga. En lill äldre kvinna på receptionen, min läkare Anna Maja som jag har haft i nästan ett år en av mina bästa läkaren jag har haft i de 30 åren jag har bott i Sverige.Hon är bra att bemöta, lyssnar, ta hänsyn . Man blir lugn och kan delar med sig alla besvären och oro för att hon är en medmänniska och professionell. Hon har gett mig hopp att kämpa vidare. Vi behöver mer av henne inom vården
– Naki N., Samariterhemmets vårdcentral, Uppsala
Idag finns det inga vaccinationsmottagningar i Uppsala Centrum som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en vaccinationsmottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.
En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag.
På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.
Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.