Praktikertjänst Luthagens vårdcentral logo

Praktikertjänst Luthagens vårdcentral

Luthagens vårdcentral är en privat vårdcentral med landstingsavtal. I hjärtat av Luthagen möter du oss och får tillgång till vår breda kompetens. Här finns distriktsläkare, distriktssköterska, diabetessköterska, astma- och KOL-sköterska, dietist, fysioterapeut, psykolog och kurator. Vi har även ett eget laboratorium där du kan lämna prover efter remiss från vårdgivare. Via våra e-tjänster kan du förnya recept och avboka/omboka tid. Du kan lista dig på Luthagens vårdcentral via 1177 eller fylla i en blankett när du är hos oss på mottagningen. Vi hälsar såväl gamla som nya patienter varmt välkomna. Hos oss hittar du fri parkering.
Vi vaccinerar mot covid-19 och influensa. Boka tid genom att ringa 018-617 35 00, där kan vi även hjälpa till med av och ombokningar eller använd länken Boka tid längre ner på den här sidan.

Informationen uppdaterades 09:47 - 20 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Praktikertjänst Luthagens vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Endast provtagning

Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Dietistverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet, Läkarverksamhet, särskilt boende, Vårdcentral (BT), Hypertonimottagning, primärvård, Hjärtsviktsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19

Luthagens vårdcentral erbjuder en tjänstvillig och kompetent personal som ger noggrann vård och gott bemötande. Effektiv drop-in för provtagning är uppskattad. Dock är det ofta svårt att boka tid och återkopplingen är bristfällig, vilket skapar frustration bland patienterna. Det är även vanligt att bokade besök avbokas utan tillräcklig återkoppling. Några upplever att läkarnas attityd kan ifrågasättas.
Kunnig personal
Noggrann vård
Dålig återkoppling
Bra omhändertagande
Läkare inte seriösa
Besök ofta avbokade
Effektiv drop-in provtagning
kroniska sjukdomar, rutinbesök
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (94) & Google (6).

3.3
3.8
Håkan B.
19 sep, 2024
Läkare lyssnar .men går efter eget huvud. Något nonchalant. Nedvärderande om andra vårdenheter tex smärtkliniken/smärtrehabiliteringen. "Går bara efter färdigt program" Vet inget om mina smärtor. Jag kan nog jobba några timmar sagt till FK Uner möte. Känner inte det jag har I kroppen. Blir mer frustrerad
Ulrika M.
11 sep, 2024
Ringde kl 08, fick tid senare samma dag, bra bemötande av alla inblandade.