Kåbohälsan logo

Kåbohälsan

Välkommen till en vårdcentral nära slottet och Segerstedhuset. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning. Vi har distriktssjuksköterskor, allmänsjuksköterskor och undersköterskor som tar emot patienter på besök. Det finns äldremottagning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, psykolog, kurator och lättakut. Vårt laboratorium har drop-in för provtagning vardagar mellan 08:15-12:00. I våra fina lokaler på Sportfältsvägen sitter Kåbohälsans fysioterapeuter. Där finns det även ett gym för de patienter som behöver träna. Du kommer i kontakt med oss via rådgivningstelefonen som är öppen klockan 8—17 måndag-fredag. Som patient kan man boka tider via 1177 samt chatta med oss på 1177 direkt. I ett videobesök ses vi i din telefon eller surfplatta. När vårdpersonal bedömer att videobesök passar får du en bokad tid i appen Min hälsa. Nya patienter är varmt välkomna! Lista dig via vår hemsida eller på 1177 listningstjänst.

Informationen uppdaterades 06:29 - 5 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Kåbohälsan har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

provtagning

Artrosskola, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Dietistverksamhet, Tobaksavvänjning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Diabetesmottagning, primärvård

Erika P.
2 dec, 2023
Sökte vård efter att jag varit kraftigt förkyld med feber till och från i en månad. Jag fick inte en enda fråga om vilka mediciner jag tar eller hur jag tar hand om min hälsa. Jag bad om tips på hur jag kunde undvika att bli sjuk men fick inte ett enda råd. Google hjälpte mig dock att förstå att min medicinering kombinerat med nikotin stressar min kropp så pass mycket att jag får feber. Tack internet. Nu byter jag vårdcentral.
Linda N.
21 okt, 2021
Engagerade och noggranna. Så trevliga och flexibla. Får snabb tid.