primary care

Kungsgärdets vårdcentral

För obedömda hälsotillstånd hänvisar vi till telefonen eller vår chatt, 1177 Direkt "sök vård digitalt".

Välkommen till oss på Kungsgärdets center! Bra parkering och busshållplats intill vårdcentralen gör det lätt att besöka oss. Här finns bland annat distriktsläkare, distriktssköterska, fysioterapeut, dietist, psykolog och kurator. I ett videobesök ses vi i din telefon eller surfplatta. När vårdpersonal bedömer att videobesök passar, får du en bokad tid i appen Min hälsa. Med våra e-tjänster kan du bland annat förnya recept, avboka tid eller kontakta oss. Tillsammans med dig tar vi hand om din hälsa. Verksamhetschef Ida Salo

Informationen uppdaterades 09:50 - 9 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Kungsgärdets vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

+4618611#### Visa nummer

Tisdag
Måndag
Måndag
Endast provtagning

Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Hjärtsviktsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Artrosskola, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Dietistverksamhet, Läkarverksamhet, särskilt boende, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin

Kungsgärdets vårdcentral i Uppsala uppskattas för sitt trevliga bemötande och effektiva hantering av covid-testning. E-tjänsterna är även smidiga att använda. Däremot rapporteras svårigheter med att få tider bokade, samt problem och frustration över väntetider och telefonkontakt. Många recensenter har upplevt utmaningar med att få den vård och uppmärksamhet de behöver. Överlag beskrivs vårdcentralen som effektiv i vissa aspekter men med förbättringsutrymme i tillgänglighet och kommunikation.
Trevlig personal
Smidiga e-tjänster
Problematisk telefontjänst
Långa väntetider
akutvård, primärvård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (95), Google (32) & Facebook (2).

3.3
Gustaf B.
6 jun, 2025
Dåligt bemötande. Otrevlig psykolog, sitter och hånler under samtalet. Hon lägger oförskämda kommentarer under samtalet. Väldigt okänslig. Lina. Inkompetent och hysterisk läkare
Karin L.
4 jun, 2025