Capio Vårdcentral Liljeforstorg logo

Capio Vårdcentral Liljeforstorg

På Liljeforstorgs vårdcentral vill vi att alla patienter skall känna sig sedda och bekräftade. Vi ställer stora krav på personalens kompetens, och vi använder oss av erfarna sjuksköterskor och läkare. Vi gör alltid en individuell bedömning av ditt hälsotillstånd och ger dig den tid och det utrymme som behövs för din berättelse och ditt hälsotillstånd. På vårdcentralen arbetar även sjukgymnaster, dietist och psykolog. Hos oss är allt samlat under ett tak: vårdcentral, barnavårdcentral, diabetesmottagning, distriktssköterskor, sjuksköterskor mm. All kompetens på ett ställe - för hela familjen.

Informationen uppdaterades 11:26 - 7 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Liljeforstorg har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag
Endast provtagning

Dietistverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Vårdcentral (BT), Hypertonimottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Läkarverksamhet, särskilt boende, Distriktssköterskeverksamhet

Capio Vårdcentral Liljeforstorg beskrivs som en vårdcentral med duktig och vänlig personal. Många recensioner nämner det snabba och effektiva bemötandet, samt kompetensen hos läkare och sjuksköterskor, vilket skapar en positiv upplevelse för patienter. Trots detta verkar det finnas utmaningar kring inskrivningar och kommunikation, samt vissa problem med ansvarstagande och väntetider, vilket har skapat missnöje hos flera patientrecensenter. Kliniken verkar även lämpa sig väl för barn och familjer.
Kompetent och trevlig personal
Snabb och effektiv service
Dåligt bemötande vid inskrivning
Problem med kommunikation och organisation
Bristande ansvarstagande från läkare
Positivt bemötande i receptionen
Ingen väntetid vid besök
Bra för behandling av barn
Helhätlig vård på ett ställe
Lång väntetid för att få tid
barn, primärvård
*Sammanfattat från Google (26).

Maria H.
17 sep, 2024
Fantastisk! Seriös personal, tryggt, Tog sig lång tid i tel vid ett samtal och erbjöd sig ringa upp under dagen för att höra hur jag mådde!
Elsbritt S.
25 jun, 2024
Mycket kompetent, tillmötesgående och trevlig personal som inger förtroende. Det är så här man vill att en vårdcentral ska fungera!