I Ystad ligger snittbetyget för rehabiliteringsverksamheter på 2.55, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din rehabiliteringsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och rehabiliteringsverksamheter i Ystad.
Att välja vilken rehabiliteringsverksamhet i Ystad du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra rehabiliteringsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.
De rehabiliteringsverksamheter med bästa snittbetyg i Ystad på Vården.se är:
Har blivit mycket väl bemött varje gång! Rekommenderas varmt 😊
– Jenny N., Capio Vårdcentral Ystad
De gånger jag har kontakta Capio Missunan i Ystad har jag alltid fått snabb och bra hjälp. Vänligt bemötande och känt att jag fått den hjälp jag behövt.
– Anki A., Capio Vårdcentral Ystad
Jag sökte vård för lock på ena örat den 19/6. Helt makalöst bemötande. Inte nog med att hon löste mitt problem, det blev även ett besök med småprat och glada skratt.
– Cecilia R., Vårdcentralen Ystad
Fingertoppskänsla och genuin empati genomsyrar vården här.
– Kersti L., Vårdcentralen Ystad
Idag finns det inga rehabiliteringsverksamheter i Ystad som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en rehabiliteringsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.
En rehabiliteringsverksamhet, även kallat rehab, är en plats där människor kan få hjälp och stöd för att återhämta sig efter en skada, sjukdom eller operation. Målet med rehabiliteringen är att förbättra livskvaliteten för patienten genom att till exempel återställa kroppsfunktioner, minska smärta eller återvinna rörlighet.
En rehabmottagning kan hjälpa till med en rad olika saker, och utgår från patientens specifika behov. Behandling på rehabiliteringsverksamhet kan till exempel inkludera fysioterapi för att förbättra rörlighet och styrka, ergoterapi för att återvinna och förbättra förmågan att utföra vardagliga aktiviteter, logopedi för att träna tal och sväljförmåga, och psykologiskt stöd för att hantera emotionella utmaningar och återgå till arbetslivet. Arbetsträning kan också vara en del av rehabiliteringen.
För att kunna erbjuda en heltäckande och individanpassad vård arbetar olika specialister på en rehabmottagning. Du kan vanligen träffa sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, psykolog, sjuksköterska och läkare på rehab. Tillsammans samarbetar de för att utforma och genomföra rehabiliteringsprogram som syftar till att hjälpa dig som patient att återfå optimal funktion. Ofta möjliggör rehabilitering en snabbare återgång till dina tidigare aktiviteter och ditt arbete.