Capio Vårdcentral Tomelilla logo

Capio Vårdcentral Tomelilla

Välkommen till Capio Vårdcentral Tomelilla. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Vår vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Hos oss finner du bland annat BVC, Barnmorske-, Familjecentral, Diabetes-, Distriktssköterske-, Äldre-, Astma/KOL-mottagning, Kurator, sjukgymnastik och arbetsterapi. Via vår digitala tjänst Capio Go erbjuder vi snabb hjälp via chatt eller video. Våra läkare och sjuksköterskor svarar alla dagar året runt mellan kl. 7–22. Ladda ner vår app Capio – Vård för alla eller besök capio.se/app för att starta ditt besök.
På äldremottagningen erbjuder vi dig som är äldre bättre tillgänglighet och en mer sammanhållen vård. Vi kan till exempel hjälpa dig med genomgång och kontroll av dina mediciner eller med förebyggande hälsovård, genom att se över din motion och kost. Äldremottagningen är öppen för dig som är 75 år eller äldre. Om du hellre vill fortsätta att ringa eller komma till oss som vanligt går det lika bra. På äldremottagningen har vi en sjuksköterska som koordinerar dina besök och svarar på dina telefonsamtal via ett särskilt nummer utan tonval.

Informationen uppdaterades 11:21 - 17 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Tomelilla har fått i Nationella Patientenkäten.

Arbetsterapi, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Primärvårdsrehabilitering, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19

Capio Vårdcentral Tomelilla får beröm för trevlig och professionell personal, vilket gör att många patienter känner sig väl omhändertagna och trygga. Digitala tjänster ger snabb hjälp, vilket uppskattas. Dock finns kritik om brist på kompetens och dålig kommunikation samt enstaka klagomål på lång väntetid och ointresserade läkare.
Trevlig personal
Dålig kommunikation
Ointresserade läkare
Lång väntetid
akut vård, barnfamiljer, äldre
*Sammanfattat från Google (15).