När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss.
Du får hjälp med att bedöma dina besvär. Om vi bedömer att du behöver behandling kan du få det. Du kan till exempel få behandling för infektioner, sår, högt blodtryck, astma, diabetes, ångest eller sömnproblem.
Vi ger dig även stöd kring din hälsa och dina vanor i vardagen för att du ska kunna må så bra som möjligt. Om du behöver ytterligare hälso- och sjukvård hjälper vi dig vidare.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
76.9av 100
Helhetsbetyg 2024
±11.0 konfidensintervall
56 svar (39% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck78.2±11.2Medel 80.1
Emotionellt stöd76.5±12.7Medel 76.6
Delaktighet och involvering76.4±11.4Medel 79.8
Respekt och bemötande85.0±9.3Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering72.2±11.8Medel 72.6
Information och kunskap73.0±11.6Medel 76.5
Tillgänglighet77.5±10.9Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Capio Vårdcentral Sjöbo erbjuder tillgång till ett flertal specialister och en mottagning för äldre, vilket är uppskattat av vissa patienter. Trots detta finns det omfattande kritik kring personalens bemötande, uppföljning av vård och svårighet att få tid. Flera patienter har nämnt att remisser hanteras felaktigt och att de har fått bristande eller inga lösningar på sina problem, vilket har lett till frustration och byte av vårdcentral.
Brist på uppföljning
Dåligt bemötande
Svårt att få tid
Felaktiga remisser
Tillgängliga specialister
Äldrevårdsmottagning stöd
äldre, vaccination
*Sammanfattat från Google (7) & Nationell patientenkät (53).
Brist på uppföljning
Dåligt bemötande
Svårt att få tid
Felaktiga remisser
Tillgängliga specialister
Äldrevårdsmottagning stöd
äldre, vaccination
*Sammanfattat från Google (7) & Nationell patientenkät (53).