Vårdcentralen Sjöbo logo

Vårdcentralen Sjöbo

Du är välkommen till oss när du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa. Du kan även få de vanligaste vaccinationerna hos oss, till exempel mot influensa. Om du behöver hälso- och sjukvård av någon annan än oss hjälper vi dig vidare. Med 1177 direkt kan du söka vård digitalt hos oss på vårdcentralen. Du får en bedömning av dina symtom och kan sedan välja att chatta med vårdpersonal.

Informationen uppdaterades 08:23 - 8 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Sjöbo har fått i Nationella Patientenkäten.

Helgfri vardag

Helgfri vardag

Hypertonimottagning, primärvård, Diabetologi, Inkontinensmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Arbetsterapi, Dietistverksamhet, Idrottsmedicin, Äldrevårdsmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Flyktingmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Kuratorsverksamhet, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Allmänmedicin, Primärvårdsrehabilitering, Distriktssköterskeverksamhet

Vårdcentralen Sjöbo får blandade recensioner. Vissa patienter är mycket nöjda med personalens trevliga bemötande och snabba service, samt deras kompetens och effektivitet. Samtidigt upplever flera patienter problem med att nå vårdcentralen och svårigheter vid tidbokning, vilket leder till frustration och otillräcklig hjälp. Det är en blandning av positiva upplevelser med stötta och kompetenta möten samt negativa omdömen om nonchalant bemötande.
Trevligt bemötande
Kompetent personal
Bra läkare
Stödjande personal
vaccination, akutvård, vuxna
*Sammanfattat från Google (62) & Hitta (2).

2.9
Frida T.
11 jul, 2024
Ska man ha telefonen klistrad i handen för att hinna svara på telefonsamtalet som tagit 4 minuter att boka och 6 timmar att vänta på? 2 signaler och ni lägger på och sedan får man vänta till nästa dag för börja om igen. Så fruktansvärt irriterande och det värsta är att man inte kan säga till er när man faktiskt får prata med någon för då vill man ju att det inte ska handla om feedback till vårdcentralen. Känner mig besviken på vården redan innan någon vård inträffat och så ska min mamma gå och ha ont ytterligare ett dygn. Fattar att äldre inte kan ringa för sin egen del längre.
1.8
Louise L.
11 jun, 2024
Omöjligt att nå vårdcentralen på telefon under dagtid