karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
33
2

Provtagningsverksamhet i Uddevalla

På vården.se kan du jämföra 7 Provtagningsverksamheter i Uddevalla. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
41 mottagningar i närheten av Uddevalla

Vad har provtagningsverksamheter i Uddevalla för snittbetyg?

I Uddevalla ligger snittbetyget för provtagningsverksamheter på 3.66, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din provtagningsverksamhet? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och provtagningsverksamheter i Uddevalla.

Vilken provtagningsverksamhet är bäst i Uddevalla?

Att välja vilken provtagningsverksamhet i Uddevalla du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra provtagningsverksamheter baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De provtagningsverksamheter med bästa snittbetyg i Uddevalla på Vården.se är:

Så tycker patienter om provtagningsverksamheter i Uddevalla

 • Att få tag på er är näst intill hopplöst, OM det är bråttom... Vi borde fixa ett akutnummer som man kan ringa om man måste ha snabba besked...Är man akut sjuk så ringer man 112 men om man t ex som i mitt fall måste ändra på en LABtid och besked måste lämnas till operationsenhet då de har en tidigare optid OM man kan komma tidare, så är det ett stort problem att inte kunna nå er!

  – Håkan D. Närhälsan Herrestad vårdcentral, Uddevalla

 • Har under alla mina år som vårdtagare aldrig blivit ovänligt bemött. Visst var kvalitén varit lägre för några år sedan men idag upplever jag en helt annan stämning och annat klimat. Vänligt, omhändertagande och empatiskt. Jag kan gissa att man medvetet arbetat med bemötandet för jag har bara positiva erfarenheter av Silentzvägen det senaste året.

  – Teuvo K. Centralhälsan Silentzvägen, Uddevalla

 • Var hos en jättebra ST läkare vid namn Akram Ahmed idag. Väldigt noggrann, trevlig och artig läkare som verkade intressera sig för sitt jobb och sina patienter!

  – Britt-marie G. Centralhälsan Silentzvägen, Uddevalla

 • Acima Care.. när det e trevligt att må dåligt

  – tomas Achima Care Uddevalla vårdcentral, Uddevalla

Vilka provtagningsverksamheter i Uddevalla har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga provtagningsverksamheter i Uddevalla som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en provtagningsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är provtagning?

Provtagning innebär att att man undersöker hur kroppen mår, genom att samla in exempelvis blod, urin eller avföring och analysera det i ett laboratorium. Genom att ta prover kan du bland annat få svar på om du är sjuk eller lider av någon brist. Provtagning kan göras som en del i en utredning eller allmän hälsokontroll. På en provtagningsverksamhet kan du vanligen få hjälp med till exempel

 • cellprov
 • urinprov
 • blodprov
 • avföringsprov
 • graviditetstest
 • prostatatest
 • allergitest
 • PCR-test
 • antigentest
 • antikroppstest.

Hur förbereder man sig inför provtagning?

Beroende på vilka prover som ska tas kan du behöva förbereda dig på olika sätt. Detta för att proverna ska gå att genomföra och så att de inte blir missvisande. I vissa fall får du inte äta eller dricka annat än vatten ett visst antal timmar innan provtagningen. Det kallas att fasta, att man gör en fastande provtagning. Inför ett urinprov bör du inte kissa timmarna innan provtagningen. Exakt vad som gäller för de prover du ska ta kan provtagningsverksamheten svara på.

Boka tid hos en provtagningsverksamhet

På Vården.se kan du hitta en mängd provtagningsverksamheter över hela Sverige. Jämför och boka tid för provtagning direkt – där det passar dig!