Närhälsan Dalaberg vårdcentral logo

Närhälsan Dalaberg vårdcentral

Välkommen till Närhälsan Dalaberg Vårdcentral. Hos oss träffar du läkare med specialistkompetens i allmänmedicin, specialistsjuksköterskor inom diabetes, hjärta/kärl samt astma/KOL. Vi kan erbjuda rökavvänjning samt vaccinationer av olika slag. Vi har barnavårdscentral, kurator, rehabkoordinator och ett nära samarbete med mödrahälsovård, ungdomsmottagning och sjukgymnast. Vi har även samarbete med mobila sjuksköterskor och läkare. Vi finns där när du behöver det, och vi vill vara det självklara valet, nu och i framtiden.

Informationen uppdaterades 13:20 - 29 okt, 2024

Här kan du se omdömen som Närhälsan Dalaberg vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Prov-/bildtagning
Prov-/bildtagning

Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård

Närhälsan Dalaberg vårdcentral har både positiva och negativa sidor. Några patienter prisar den kunniga personalen och lättillgängligheten, medan andra uttrycker återkommande bekymmer kring språkkunskaper och brist på kommunikation. Några upplever också problem med att nå personalen och boka läkarkonsultationer. Sammantaget verkar erfarenheterna variera kraftigt, men vårdcentralen har sina styrkor inom barnavård och allmänmedicinska tjänster.
Bristande språkkunskaper
Dålig kommunikation
Sällan möjlighet att boka läkare
Kunnig personal
Svårt att nå personalen
Lättillgängligt
Snabb hjälp
barnavård, vaccinationer, allmänmedicin
*Sammanfattat från Google (21).

4.3
1 omdöme
4.3
Eva S.
10 sep, 2024
Alltid tillgängliga. Får alltid hjälp med mitt ärende. Om det är akut finns tid samma dag