Närhälsan Ljungskile vårdcentral logo
Vårdcentral

Närhälsan Ljungskile vårdcentral

Hos oss träffar du läkare med specialistkompetens i allmänmedicin, specialistsjuksköterskor inom diabetes, hjärta-kärl och astma-allergi. Vi har också psykolog och kurator och har även ett nära samarbete med sjukgymnastik. Receptionen är öppen 07.30-16.30. Telefonen är öppen 07:30-16.30, övrig tid hänvisning till 1177. När vårdcentralen är stängd går det bra att ringa 1177 för vidare information.

Aktuell information

Vaccinera dig mot TBE: Ring oss för att boka tid.

Informationen uppdaterades 15:12 - 30 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Ljungskile vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Provtagningsverksamhet, öppen vård, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin

3.6
Barbrö R.
27 nov, 2024
Bästa vårdcentralen och min läkare Ebba Lantz. Alla är bra och jag känner mej så trygg här.
Per G.
21 nov, 2023