karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
0
1

Vaccinationsmottagning i Uddevalla

På vården.se kan du jämföra 8 Vaccinationsmottagningar i Uddevalla. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
48 mottagningar i närheten av Uddevalla
primary care
Öppet onsdag från 14:00

Vad har vaccinationsmottagningar i Uddevalla för snittbetyg?

I Uddevalla ligger snittbetyget för vaccinationsmottagningar på 3.68, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din vaccinationsmottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vaccinationsmottagningar i Uddevalla.

Vilken vaccinationsmottagning är bäst i Uddevalla?

Att välja vilken vaccinationsmottagning i Uddevalla du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vaccinationsmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vaccinationsmottagningar med bästa snittbetyg i Uddevalla på Vården.se är:

Så tycker patienter om vaccinationsmottagningar i Uddevalla

  • Har under alla mina år som vårdtagare aldrig blivit ovänligt bemött. Visst var kvalitén varit lägre för några år sedan men idag upplever jag en helt annan stämning och annat klimat. Vänligt, omhändertagande och empatiskt. Jag kan gissa att man medvetet arbetat med bemötandet för jag har bara positiva erfarenheter av Silentzvägen det senaste året.

    – Teuvo K. Centralhälsan Silentzvägen, Uddevalla

  • Var hos en jättebra ST läkare vid namn Akram Ahmed idag. Väldigt noggrann, trevlig och artig läkare som verkade intressera sig för sitt jobb och sina patienter!

    – Britt-marie G. Centralhälsan Silentzvägen, Uddevalla

  • Acima Care.. när det e trevligt att må dåligt

    – tomas Achima Care Uddevalla vårdcentral, Uddevalla

Vilka vaccinationsmottagningar i Uddevalla har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga vaccinationsmottagningar i Uddevalla som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en vaccinationsmottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en vaccinationsmottagning?

En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag. 

Vad kan man vaccinera sig mot på en vaccinationsmottagning?

På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.

Finns det dropin för vaccin?

Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.