karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
36
2

Vaccinationsmottagning i Borås

På vården.se kan du jämföra 12 Vaccinationsmottagningar i Borås. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
43 mottagningar i närheten av Borås
primary care
Öppet torsdag från 14:00
primary care
(6)
Öppet idag till 17:30
primary care
(3)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 19:30

Vad har vaccinationsmottagningar i Borås för snittbetyg?

I Borås ligger snittbetyget för vaccinationsmottagningar på 3.98, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din vaccinationsmottagning? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och vaccinationsmottagningar i Borås.

Vilken vaccinationsmottagning är bäst i Borås?

Att välja vilken vaccinationsmottagning i Borås du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra vaccinationsmottagningar baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De vaccinationsmottagningar med bästa snittbetyg i Borås på Vården.se är:

Så tycker patienter om vaccinationsmottagningar i Borås

 • Brämhults vårdcentralen är bäst , läkare hjälper på vårdcentralen och distans. Tack!

  – Nada G. Brämhults Vårdcentral, Brämhult

 • Varit Patient här i ett antal år Efter provat flera olika vårdcentraler Har jag blivit så bra bemött och fått ordning på både mitt liv och hälsa Stort tack till alla Speciellt Dr Daniel

  – Martin Å. Borås Vårdcentral

 • Bästa vårdcentral och läkare och vårdpersonal i Borås

  – Nada G. Brämhults Vårdcentral, Brämhult

 • Väldigt bra vårdcentral en av dem bästa i Borås är så nöjd med den hjälpen jag har fått. Bytte från en annan till denna och kunde inte ha gjort ett bättre val.

  – Linda B. Borås Vårdcentral

 • Alltid trevliga! Bra hjälp och bra uppföljning.

  – Helena E. Närhälsan Trandared vårdcentral, Borås

Vilka vaccinationsmottagningar i Borås har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga vaccinationsmottagningar i Borås som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en vaccinationsmottagning på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en vaccinationsmottagning?

En vaccinationsmottagning är en mottagning som är specialiserad på vaccinationer. Till en sådan kan du gå för att vaccinera dig mot olika sjukdomar, så att du får ett bra skydd i din vardag. 

Vad kan man vaccinera sig mot på en vaccinationsmottagning?

På en vaccinationsmottagning kan man normalt sett få vaccin mot en rad olika sjukdomar. Vanliga vaccin som erbjuds är vaccin mot influensa, mässling, påssjuka, röda hund, hepatit, polio, difteri, stelkramp och HPV (humant papillomvirus). Beroende på din ålder, kön, immuniseringsschema samt vilken mottagning du går till kan utbudet av tillgängliga vaccin variera.

Finns det dropin för vaccin?

Vissa vaccinationsmottagningar erbjuder dropin för vaccin, vilket innebär att man kan komma utan tidsbokning och få sin vaccination direkt. Detta kan vara praktiskt för personer med begränsad tid eller för de som behöver få ett vaccin snabbt. Men det är viktigt att kontrollera om vaccinationsmottagningen erbjuder dropin-tjänster, eftersom det kan variera mellan olika kliniker och regioner.