Centralhälsan Silentzvägen logo

Centralhälsan Silentzvägen

Du kan inleda ditt vårdbesök digitalt via vår app Mitt PTJ, allt du behöver är Bank-ID. Vi rekommenderar denna sökväg särskilt vid administrativa frågor och receptförfrågningar. Du finner appen i Google play och App store. Vi är en verksamhet i Praktikertjänst AB som ingår i vårdval Västra Götaland. Vår målsättning är att erbjuda dig och din familj lättillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet. Här arbetar distriktsläkare, utbildningsläkare (ST och AT), distriktssköterskor, diabetessköterskor, astma-/KOL-sköterska, inkontinenssjuksköterska, mottagningssköterskor, dietist, kurator, leg psykoterapeut, läkarsekreterare och rehab-koordinator. Alla besök ska förbokas, via telefon 0522-39280 eller via vår digitala tjänst Mitt PTJ. När vårdcentralen är stängd hänvisas patienterna till Sjukvårdsrådgivningen tel 1177 eller till Jourcentralen i Uddevalla.

Informationen uppdaterades 09:57 - 5 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Centralhälsan Silentzvägen har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vaccination mot covid-19

2.2
1.8
Maria K.
10 mar, 2025
Otroligt att en ssk ska sitta och bestämma hur man mår och sen konsultera en läkare. Ringer upp igen och då har de bestämt att jag inget besök behöver. Hur fasen kan de bedöma det utan att träffa patienten och ev ta prover eller övriga vital parametrar? Inte första gången man typ ska be på knäna för att träffa en läkare på denna vårdcentral. Uselt är ett snällt ord. Undrar hur många allvarliga fall de ignorerat som vart tvungna att söka sig vidare. Tur det finns vårdval.
2.3
Marianne S.
11 okt, 2024
Har gått hos denna vc i många år, och blivit bra bemött alltid. Men nu verkar det som att de inte vill ha några patienter. Inte ovanligt att man blir otrevligt bemött, man får inte tid till läkare, utan det ska väntas och se om det går över. Väldigt tråkig förändring.