Provtagningsverksamhet i Hjo

På vården.se kan du jämföra 3 Provtagningsverksamheter i Hjo. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
Testmottagningen
Testmottagningen logo
Provtagningsverksamhet
Digital vårdgivare
Familjeläkaren i Sverige
Familjeläkaren i Sverige logo
Magnetröntgenverksamhet
5.0
Hälsocentralen, Hjo
Hälsocentralen, Hjo logo
Vårdcentral
4.8
Närhälsan Hjo vårdcentral, Hjo
Närhälsan Hjo vårdcentral, Hjo logo
Vårdcentral
Skaraborg mottagning unga män
Skaraborg mottagning unga män logo
Provtagningsverksamhet
Närhälsan Skövde jourcentral, Skövde
Närhälsan Skövde jourcentral, Skövde logo
Provtagningsverksamhet
Hälsocentralen i Tibro, Tibro
Hälsocentralen i Tibro, Tibro logo
Vårdcentral
Vårdcentralen Centrum, Skövde
Vårdcentralen Centrum, Skövde logo
Vårdcentral
3.1

Vad har provtagningsverksamheter i Hjo för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på provtagningsverksamhet i Hjo. Lämna gärna ett omdöme om just din provtagningsverksamhet i Hjo så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken provtagningsverksamheter är bäst i Hjo?

Eftersom det inte finns några omdömen på provtagningsverksamheter i Hjo idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken provtagningsverksamheter som passar bäst för just dig.

Så tycker patienter om provtagningsverksamheter i Hjo

  • Jag är så nöjd! Man får tala med en människa och inte en telefonsvarare när man ringer. Lokalen är inte elegant, men duger så bra. Bättre som ni gör, lägga pengarna på omvårdnaden. Ni är så vänliga och duktiga och man känner sig trygg!

    – Eva J. Hälsocentralen, Hjo

Vilka provtagningsverksamheter i Hjo har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga provtagningsverksamheter i Hjo som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en provtagningsverksamhet på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är provtagning?

Provtagning innebär att att man undersöker hur kroppen mår, genom att samla in exempelvis blod, urin eller avföring och analysera det i ett laboratorium. Genom att ta prover kan du bland annat få svar på om du är sjuk eller lider av någon brist. Provtagning kan göras som en del i en utredning eller allmän hälsokontroll. På en provtagningsverksamhet kan du vanligen få hjälp med till exempel

  • cellprov
  • urinprov
  • blodprov
  • avföringsprov
  • graviditetstest
  • prostatatest
  • allergitest
  • PCR-test
  • antigentest
  • antikroppstest.

Hur förbereder man sig inför provtagning?

Beroende på vilka prover som ska tas kan du behöva förbereda dig på olika sätt. Detta för att proverna ska gå att genomföra och så att de inte blir missvisande. I vissa fall får du inte äta eller dricka annat än vatten ett visst antal timmar innan provtagningen. Det kallas att fasta, att man gör en fastande provtagning. Inför ett urinprov bör du inte kissa timmarna innan provtagningen. Exakt vad som gäller för de prover du ska ta kan provtagningsverksamheten svara på.

Boka tid hos en provtagningsverksamhet

På Vården.se kan du hitta en mängd provtagningsverksamheter över hela Sverige. Jämför och boka tid för provtagning direkt – där det passar dig!