Närhälsan Tidan vårdcentral, Tidan

, Skövde
karta knapp bakgrund

Tidanvägen 5A, 549 31, Tidan, 54931 Tidan

Öppet måndag från 07:00

(Uppdaterad 2023-08-21) Nu kan du se dina kallelser direkt i mobilen. Logga in på 1177.se, gå till inställningar och välj att i första hand få din information digitalt samt godkänn avisering. VACCINATION MOT COVID-19 Du som är 80 år eller äldre rekommenderas påfyllnadsdos två gånger om året med sex månaders mellanrum. Du som är 65-79 år samt personer i riskgrupp som är 18 år och äldre rekommenderas påfyllnadsdos i första hand inför höst- och vintersäsongen 2023 och tidigast 6 månader efter senaste dos. Du som är 50-64 år rekommenderas en påfyllnadsdos i första hand inför höst- och vintersäsongen 2023 och tidigast 9 månader efter senaste dos. ÖVRIGA VACCINATIONER Nu finns det möjlighet att boka tid för vaccination mot TBE och lunginflammation via vår e-tjänst, har du inte möjlighet till detta får du ringa till mottagningen för att boka tid.

Om oss

Tidans vårdcentral är en liten vårdcentral utanför Skövde som är öppen vardagar 07.00-17.00. Laboratoriet öppnar för provtagning 07:00. Vi har planerade och akuta besök till våra distriktsläkare samt till distriktssköterskemottagning. Övriga verksamheter är BVC, teammottagning i astma, diabetes och hypertoni, kurator, psykiatrisjuksköterska (KBT-kompetens), fotvård och ackrediterat laboratorium. Vi har tillgång till sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Informationen uppdaterades 05:16 - 21 aug, 2023

ANNONS

Capio Go - Trygg vård genom hela livet

Få hjälp direkt via vår app!

• Vård inom 15 min
  • Tid på vårdcentral inom 24 timmar
  • Öppet året runt

Få hjälp via Capio Go redan idag

ANNONS

Vill du veta hur din kropp mår? Boka en hälsokontroll hos Svensk Provtagning!

Svensk Provtagning erbjuder

• ett stort utbud av hälsokontroller i olika omfattning
  • provsvar inom 5-7 dagar
  • över 155 provtagningsenheter från Kiruna i norr till Malmö i söder.
Boka hälsokontroll hos Svensk provtagning

0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Här kan du se omdömen som Närhälsan Tidan vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Kontakt och öppettider

Drop-in Lab

Telefonnummer

+4650049#### Visa nummer

Verksamheten är verksam inom

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vaccination mot covid-19