Närhälsan Tibro vårdcentral logo
Vårdcentral

Aktuell information

Från v.26 till v.33 har vi vår semesterperiod på vårdcentralen. Detta kan ibland leda till längre svarstider i telefonen. Tänk på att ni även kan nå oss via 1177.se Hos oss kan du vaccinera dig mot TBE. Boka tid via 1177:s e-tjänster eller ring 0504-40300. AKUTA TIDER-BEDÖMNINGSMOTTAGNING: Nu kan du boka en tid till vår bedömningsmottagning via 1177.se för bedömning av nytillkomna infektionssymtom, akuta hudåkommor, allergiska besvär, lättare sårskador, buksmärtor och frakturmisstanke. Om ditt sjukdomstillstånd kräver utredning vid till exempel långvariga besvär, förlängning av pågående sjukskrivning eller receptförnyelse tar du kontakt med oss via 1177 eller på telefon.

Vi erbjuder en komplett primärvård med mycket under samma tak. Här finns distriktsläkare och distriktssköterskor. Teamsamverkan inom astma/kol-, blodtryck-, diabetesmottagning. Vi har MVC och BVC vilka samarbetar med Familjecentralen och Ungdomsmottagningen. Psykisk hälsa med psykolog. Rehab med sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi erbjuder också dietist, medicinsk fotvård, Fysisk aktivitet på recept/FaR och eget laboratorium med biomedicinsk analytiker. Här finns också medicinsk sekreterare och undersköterska som hjälper till kring den medicinska servicen.

Informationen uppdaterades 06:49 - 24 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Tibro vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

87%

80%

80%

90%

Tidsbokning LAB
Tidsbokning LAB

Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT)

Vården på Närhälsan Tibro får höga betyg för sina sköterskor och stämningen i lokalen. Några patienter känner sig dock missnöjda med läkarkontinuitet och uppfattar bemötandet som bristande. Vårdcentralen har hjälpsam och trevlig personal som ofta skapar en trygg miljö, vilket uppskattas av besökare. Den fysiska miljön är också ett plus, men det finns önskemål om förbättringar i hur kommunikationen med läkare sköts.
Fantastiska sköterskor
Trevlig och glad personal
Oprofessionella läkare
Trygg miljö
Dåligt bemötande
Läkare skyller på patienter
Brist på kontinuitet
Fina lokaler
primärvård, akut vård, trevlig miljö
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (75) & Google (8).

4.6
4.3
Aladar V.
1 nov, 2024
Jag vill tacka läkaren Ionela Cireasa för att hon har upptäckt i tid min akut sjukdoms diagnostik och har ordnat en undersökning, i samma dag på Ögonmåttagningen i Skövde Sjukhuset. Så, har jag fått en tidig operation, redan nästa dag, och behandling som har rädat min öga från blindhet. I nu läge, efter en månad från operation, är jag på förbätringsväg, har fått tillbacka min syn och är mycket nöjd, lycklig, med en starkare självförtrående i livet, tack vara Dr. Ionela Cireasas läkarerfarenhet, medicinsk kunskaper och professionalism. Tusen tack Dr. Ionela! Och lycka till i fortsättningen!
Pamela H.
12 mar, 2024
Jag fick ett superbra bemötande av Läkare Ionela Cireasa i förra veckan. Hon var vänlig, noggrann och professionell. Jag kände att jag verkligen blev sedd och att hon kom med olika konstruktiva svar och förslag på mina frågor. Jag kände mig väldig positiv och väl omhändertagen efter besöket. Tack för ett riktigt bra bemötande.