Helsingborg
karta knapp bakgrund
Filter
Lediga tider
0
0
0
0
Öppettider
28
0

Kurator i Helsingborg

På vården.se kan du jämföra 10 Kuratorer i Helsingborg. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst
28 mottagningar i närheten av Helsingborg
primary care
(11)
Öppet idag till 17:00
primary care
(5)
Öppet idag till 17:00
primary care
(2)
Öppet idag till 17:00
specialist care
(3)
Öppet idag till 17:00
primary care
(3)
Öppet idag till 17:00
primary care
(1)
Öppet idag till 17:00
primary care
(2)
Öppet idag till 17:00
primary care
(16)
Öppet idag till 17:00
primary care
(6)
Öppet idag till 17:00
primary care
(10)
Öppet idag till 17:00
primary care
(2)
Öppet idag till 17:00
primary care
(5)
Öppet idag till 17:00

Vad har kuratorer i Helsingborg för snittbetyg?

I Helsingborg ligger snittbetyget för kuratorer på 3.26, vilket är sämre än i resten av landet. Vad tycker du om din kurator? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och kuratorer i Helsingborg.

Vilken kurator är bäst i Helsingborg?

Att välja vilken kurator i Helsingborg du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra kuratorer baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De kuratorer med bästa snittbetyg i Helsingborg på Vården.se är:

Så tycker patienter om kuratorer i Helsingborg

 • I somras var jag på provtagning. Jag vänta fortfarande på återföring från läkare. Jag funderar på att byta vård central

  – Mats F. Capio Vårdcentral Helsingborg Centrum

 • Har aldrig haft problem, har alltid blivit väl bemött. Dom ringer tillbaka när dom KAN!

  – Björn A. Vårdcentralen Husensjö

 • Väldigt bra bemötande av all personal, kompetenta, lyssnar och tar sig tid med patienterna. Har gått på denna vårdcentral i flera år för diabetes och högt blodtryck. Har en diabetes/blodtryckssköterska som är helt underbar. Duktig bra läkare.

  – Inger A. Capio Vårdcentral Helsingborg Centrum

 • Lätt att nå på telefon. Trevligt bemötande. Utmärkta läkare och sköterskor. Väldigt nöjd!

  – Henrik T. Vårdcentralen Landborgen

 • Vilken vårdcentral! Bra på alla sätt, känns tryggt att man får den hjälp man behöver på ett så smidigt och snabbt sätt. TACK!

  – Valle H. Vårdcentralen Landborgen

Vilka kuratorer i Helsingborg har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga kuratorer i Helsingborg som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en kurator på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad är en kurator?

En kurators huvudsakliga uppgift är att vara ett stöd för individer som befinner sig i svåra livssituationer genom att erbjuda rådgivning och hjälp i olika frågor. Om du behöver stöd kan du prata med en kurator. Kuratorer arbetar ofta inom exempelvis skolväsendet som skolkurator, inom sjukvården eller socialtjänsten. Kuratorer kan också arbeta för andra organisationer som erbjuder socialt stöd och rådgivning. Du kan prata med en kurator online.

Vad gör en kurator?

En kurators arbetsuppgifter kan variera beroende på den specifika arbetsplatsen, men vanligtvis bistår de med att hantera känslomässiga utmaningar, sociala svårigheter och psykosociala problem. De erbjuder rådgivning, stödsamtal och praktisk hjälp för att hjälpa personer att förbättra sin livssituation. Kuratorer kan också vara involverade i att koordinera vård eller samordna olika hjälptjänster för sina patienter.

Vad är det för skillnad på en kurator och en psykolog?

Skillnaden mellan en kurator och en psykolog ligger i deras utbildning och fokusområden. Kuratorer hjälper ofta till med praktiska och sociala aspekter av en individs liv, medan psykologer är specialister inom den mentala och känslomässiga hälsan. En psykolog har en universitetsutbildning i psykologi, kan erbjuda psykoterapi och genomföra psykologiska utvärderingar och tester. Kuratorer kan också ha en universitetsutbildning, men deras fokus ligger i arbetet med att erbjuda socialt och praktiskt stöd i svåra situationer.