Barnpsykiatriker i Stockholms län

På vården.se kan du jämföra 83 Barnpsykiatriker i Stockholms län. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
Barnläkarna i Vallentuna BUMM
Capio Alva BUMM Hagastaden, Solna logo
Martina BUMM Järva
Martina BUMM Järva logo
BUP OCD och relaterade tillstånd
BUP OCD och relaterade tillstånd logo
BUP Internetbehandling
BUP Internetbehandling logo
Barnpsykiatriker

Vad har barnpsykiatriker i Stockholms län för snittbetyg?

I Stockholms län ligger snittbetyget för barnpsykiatriker på 3.8, vilket är bättre än i resten av landet. Vad tycker du om din barnpsykiatriker? Lämna gärna ett omdöme! Det tar bara några få sekunder. Genom att lämna ett omdöme hjälper du andra patienter att hitta rätt vård och bidrar till större transparens och öppenhet kring olika vårdgivare och barnpsykiatriker i Stockholms län.

Vilken barnpsykiatriker är bäst i Stockholms län?

Att välja vilken barnpsykiatriker i Stockholms län du ska gå till är inte alltid ett självklart beslut. Det är viktigt att du känner dig trygg med den vårdgivare du väljer. Därför hjälper vi dig jämföra barnpsykiatriker baserat på vad deras patienter faktiskt tycker.

Snittbetyg enligt patientomdömen på Vården.se

De barnpsykiatriker med bästa snittbetyg i Stockholms län på Vården.se är:

Så tycker patienter om barnpsykiatriker i Stockholms län

• Vi är väldigt tacksamma för vår ADHD utredning vi gjorde hos er. Ert stöd längs hela vägen till att nu gå på medicinering har förändrat vår sons liv. Tack.

– Max mamma S. Meliva BUMM Sollentuna

• Ni är toppen! Tack för ni ger oss trygghet med våra barns hälsa

– Angelika O. Meliva BUMM Solna

• Medicinskkunskap, trygghet för oss och vår pojke och en trevlig atmosfär på mottagningen.

– Hans V. Meliva BUMM Sollentuna

• Solna BUMM och dr Nayla är en av de få vårdgivare som på ett bra sätt kunnat hjälpa oss genom livet med ett barn med NPF svårigheter.

– Fia U. Meliva BUMM Solna

• Äntligen har vi fått bra hjälp! Barnläkare Nayla är Snabb, proffsig och extremt kunnig.

– Sandra S. Meliva BUMM Solna

Vilka barnpsykiatriker i Stockholms län har öppet på kvällar och helger?

Om du behöver hjälp på kvällen eller helgen kan du vända dig till någon av dessa barnpsykiatriker:

Vad är en barnpsykiatriker?

En barnpsykiatriker är en läkare som specialiserat sig inom barn- och ungdomspsykiatri – BUP. Barnpsykiatriker möter barn och ungdomar som upplever olika typer av psykiska problem, såsom ångest, depression, beteendeproblem eller neuropsykiatriska störningar som ADHD och autism, och kan bedöma, diagnostisera och ge behandling.

Vad gör man på BUP?

På BUP, barn- och ungdomspsykiatrin, genomförs olika typer av bedömningar, såsom utredningar av psykiska problem eller olika diagnoser. BUP erbjuder också olika behandlingsformer, inklusive individuell terapi, familjeterapi, gruppbehandling och medicinering om det bedöms vara nödvändigt. En viktig del av BUPs arbete är också att ge rådgivning och stöd till föräldrar och nära anhöriga, samt att samarbeta med skolor och andra vårdgivare.

Hur länge får man gå på BUP?

Åldersgränsen på BUP kan variera något beroende på region, men generellt sett är åldersgränsen 18 år. Efter 18 års ålder kan man istället vända sig till vuxenpsykiatrin för hjälp och stöd. I vissa fall görs undantag för personer som kanske behöver fortsatt stöd från BUP även efter att de fyllt 18 år.