Martina BUMM Globen logo
Barnpsykiatriker

Martina BUMM Globen

Målgruppen är barn och ungdomar i åldrarna 0 till och med 17 år som har en komplicerad sjukdomsbild, men som inte behöver akutsjukhusets specialistkompetens och utrustning. Basuppdraget är på specialistnivå. Vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning har inte ett akutuppdrag men vi ska till vår målgrupp kunna erbjuda ett antal oplanerade besök per dag. Barn och ungdomar som inte tillhör...
Martina BUMM Globen

Basuppdraget är på specialistnivå. Vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning har inte ett akutuppdrag men vi ska till vår målgrupp kunna erbjuda ett antal oplanerade besök per dag. Barn och ungdomar som inte tillhör målgruppen ska i första hand vända sig till husläkarmottagningarna.

Vi har även tilläggsuppdrag för neuropsykiatriska utredningar där problembilden domineras av ADHD symptom. Utredningarna genomförs av tvärprofessionella team på remiss från skolläkare. Målgruppen är barn födda 2013 och tidigare (upp till 17 år).

Informationen uppdaterades 07:05 - 2 jun, 2025

Överviktsvård, Medicin, barn och ungdom, Neuropsykiatri, barn och ungdom

1 omdöme
Vahid S.
18 jul, 2025
Personalen på Martina BUMM Globen är generellt mycket trevliga och professionella, vilket gör hela upplevelsen trygg och positiv.👍🤗 Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet till Dr. Karin Sjöberg för hennes fantastiska bemötande och vänlighet mot min son Liam och oss som föräldrar. Hon lyssnar alltid noggrant på oss, visar empati och ger oss hopp och positiv energi varje gång vi träffar henne.🥹❤️ Dr. Karin är verkligen en läkare som gör skillnad – världen behöver fler läkare som henne.👩‍⚕️🌏 Martina BUMM Globen är en av de bästa platsen som jag kan rekommendera de till andra.👍🤗