BUP Globen logo
Barnpsykiatriker

BUP Globen

VÄLKOMMEN TILL BUP GLOBEN BUP GLOBEN erbjuder specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvård till barn och ungdomar under 18 år och deras familjer. FÖRSTA KONTAKTEN MED BUP? Om det är första gången som du kontaktar BUP behöver du göra en egenanmälan som du hittar ovan under våra e-tjänster. Det går också bra att ringa 08-123 524 50 för att boka in en tid för rådgivning. Observera att...

Aktuell information

All kontakt med oss sker i första hand genom Alltid öppet!

VÄLKOMMEN TILL BUP GLOBEN

FÖRSTA KONTAKTEN MED BUP?
Om det är första gången som du kontaktar BUP behöver du göra en egenanmälan som du hittar ovan under våra e-tjänster. Det går också bra att ringa 08-123 524 50 för att boka in en tid för rådgivning. Observera att egenanmälan och telefonbokning sker centralt till BUP och INTE till en specifik mottagning! Både vårdnadshavare och barn kan vända sig till BUP för rådgivning eller för att göra en egenanmälan.

Om ni är behov av akut vård under dagtid, ring till 08-123 524 50 (knappval 3). För akut vård efter klockan 16.00 eller på nätter och på helger, ring BUP-akuten på 08-123 669 00.

FÖR DIG SOM ÄR PATIENT PÅ MOTTAGNINGEN
Patienter och vårdnadshavare som har en pågående kontakt hos oss kan ringa till mottagningen eller kontakta oss direkt genom 1177:s e-tjänster eller Alltid öppet. Vid behov av akut vård kontaktar ni BUP Dagakut på telefonnummer 08-123 531 40. För akut vård efter klockan 16.00 eller på nätter och på helger, ring BUP-akuten på 08-123 669 00.

Informationen uppdaterades 06:30 - 2 jun, 2025

Psykiatri, barn och ungdom, Neuropsykiatri, barn och ungdom

BUP Globen erbjuder stöd till barn och ungdomar inom psykiatri med varierande upplevelser från patienter. Många är nöjda med den kunniga personalen och trevlig miljö, medan andra lyfter fram problem med långa väntetider och otillräcklig kommunikation. Vissa upplever även utmaningar med medicinrecept och strukturering av vården. Kliniken är särskilt lämpad för psykiatrisk vård till barn och ungdomar.
Fantastisk personal
Problem med recept
Trevlig miljö
Nära kommunikationer
barn, ungdomar, psykiatrisk vård
*Sammanfattat från Google (12) & Hitta (9).

1.4
1.8
Hanna L.
25 mar, 2024
Har ditt barn autism och samtidigt psykisk ohälsa? Då kommer denna mottagning göra allt för att inte ha med er att göra. De kommer att hänvisa till hab, skola, soc mm. Trots att det är just bup som har huvudansvaret för att ansvara för den psykiska ohälsan.
Anders E.
6 feb, 2024
Helt otillgänglig och dysfunktionell mottagning. ”Ansvariga personer” ringer inte tillbaka. Renons på vanligt hyfs. Det drivs ju ändå av skattemedel så jag tycker att man skulle förvänta sig mer.