Screening för ADHD, ADD, autism – vuxen

Bonliva Care - Falun

karta knapp bakgrund

Nybrogatan 23, Falun

Bonliva Care - Falun

Upplever du att saker och ting i din vardag inte fungerar som de verkar göra för de flesta andra? Då kan det vara viktigt för dig att ta reda på varför.

Som ett första steg i att ta reda på om du har en neuropsykiatrisk diagnos, som ADHD, ADD eller autism och/eller annan psykiatrisk problematik, kan du genomföra ett bedömningssamtal med en av Bonliva Cares psykologer.

I detta samtal får du prata med en legitimerad psykolog och berätta om de svårigheter du upplever. Utifrån detta samtal gör psykologen sedan en bedömning om det finns grund för att du ska genomgå en fullständig neuropsykiatrisk utredning.

Om du väljer att genomgå en fullständig utredning hos Bonliva Care dras kostnaden för bedömningssamtalet av från priset för den neuropsykiatrisk utredningen.

Besök hos psykolog - barn

Pris från: 1250 kr

Besök hos psykolog - vuxen

Pris från: 1250 kr

Familje- och anhörigstöd

Pris från: 1250 kr

Om oss

Varmt välkommen till Bonliva Care i Falun!

Bonliva Care är ett av Skandinaviens största vårdbolag, som i 10 år arbetat för en mer jämlik och tillgänglig sjukvård. Här kan såväl barn som vuxna få hjälp med neuropsykiatriska utredningar. Bonliva Care har lång erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och vet att en mall inte passar alla. Därför skräddarsys utredningarna, för att passa varje individs unika behov. 

Neuropsykiatriska utredningar för alla åldrar

De erfarna psykologerna och specialistläkarna på Bonliva Care  hjälper både barn, ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska utredningar. Utredningen kan påvisa bland annat

  • ADHD

  • ADD

  • autism

  • intellektuella funktionsnedsättningar.

Bonliva Care har mottagningar i Skövde, Falun och Stockholm, men kan ta emot patienter från hela Sverige genom det fria vårdvalet.

Bonliva Care är en privat vårdgivare 

Bonliva Care tar även emot dig som patient för neuropsykiatrisk utredning via privat finansiering. Det innebär att du själv, eller din arbetsgivare, står för alla utredningskostnader. Detta alternativ innebär en kortare vårdprocess eftersom du inte behöver gå via regionen för att komma till mottagningen. Du behöver alltså ingen remiss från annan vårdgivare.

Varmt välkommen till Bonliva Care, på Nybrogatan 23 i Falun!

Informationen uppdaterades 15:47 - 22 mar, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Telefonnummer

076-000 2# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier