Barnpsykolog i Falun

På vården.se kan du jämföra 2 Barnpsykologer i Falun. Boka tid på den mottagning som passar dina behov bäst Läs mer.
6 mottagningar i närheten av Falun
 
Psykiatripartners Barn- och ungdomspsykiatri Falun

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
JeWe Barn- och ungdomspsykiatri Borlänge

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Barn- och ungdomshälsan Fagersta

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Praktikertjänst Fagersta Barnavårdscentral

Vill du komma i kontakt med mottagningen?
Praktikertjänst Fagersta Barnmorskemottagning

Vill du komma i kontakt med mottagningen?

Vad har barnpsykologer i Falun för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på barnpsykolog i Falun. Lämna gärna ett omdöme om just din barnpsykolog i Falun så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken barnpsykologer är bäst i Falun?

Eftersom det inte finns några omdömen på barnpsykologer i Falun idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilken barnpsykologer som passar bäst för just dig.

Vilka barnpsykologer i Falun har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga barnpsykologer i Falun som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en barnpsykolog på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på Vården.se.

Vad gör en barnpsykolog?

En barnpsykolog är en legitimerad psykolog specialiserad på att hjälpa barn att hantera psykiska problem och utmaningar. En barnpsykolog arbetar vanligtvis med barn i olika åldrar, från spädbarn till ungdomar, och anpassar sina metoder och tillvägagångssätt utifrån barnets ålder och personliga behov. Barnpsykologen har i uppgift att utvärdera och diagnostisera barns psykologiska tillstånd och problem, såsom ångest, depression, ADHD eller inlärningssvårigheter.

Var jobbar barnpsykologer?

Barnpsykologer kan arbeta på olika platser, såsom sjukhus, barnkliniker, skolor, privata mottagningar. Idag erbjuder många barnpsykologer även behandling online via videomöten eller chattfunktioner. Det finns också vårdappar som erbjuder digitala besök med barnpsykolog.

När bör du söka en barnpsykolog?

Om ditt barn mår dåligt kan det vara bra att söka hjälp hos en barnpsykolog. Du som förälder kan prata med vårdcentralen eller skolan för att få en remiss till en barnpsykolog. Ibland kan du även gå till en privat barnpsykolog utan remiss. Barnpsykologen kommer att prata med dig och ditt barn för att förstå situationen bättre och ge råd och stöd. Tillsammans kan ni hitta rätt hjälp för att göra livet bättre för ditt barn.