Behandling av huvudvärk
1/4

Agilokliniken Nacka

3.75 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Gamla Värmdövägen 4, Nacka

Agilokliniken Nacka

Naprapatbehandling

Pris: 820 kr

Massage

Pris: 860 kr

Huvudvärk är ett vanligt besvär som tär på en i vardagen. Vi på Agilokliniken Nacka hjälper dig hitta metoder att lindra din huvudvärk - eller göra så att den helt försvinner!

Vanliga typer av huvudvärk 

Alla upplever huvudvärk någon gång i livet, och det är i de allra flesta fall ofarligt och går att behandla. De två typerna av huvudvärk som de flesta upplever är spänningshuvudvärk och migrän. 

Orsaker till huvudvärk 

Det är naprapatens uppgift att lista ut vad som orsakar din huvudvärk. Huvudvärken kan bero på en mängd olika saker, som till exempel nackbesvär, stress, dålig sömn, synbesvär, dålig hållning, eller uttorkning. När vi tagit reda på roten till dina besvär, kan vi hitta rätt behandling och se till så att du undviker samma huvudvärk i framtiden.

Behandling av huvudvärk 

När du först besöker oss får du berätta om dina upplevelser och symtom. Därefter undersöks du och naprapaten tar reda på vad som är spänt och inte fungerar som det ska. När en diagnos ställts väljer vi ut den lämpligaste behandlingen för dig. Syftet med våra behandlingsmetoder är att normalisera nervsystemets funktion. Det kan göras genom att mobilisera dina stela leder eller att vi använder medicinsk akupunktur. 

Lindra din huvudvärk med hjälp av en skicklig naprapat på Agilokliniken Nacka!

Om oss

Varmt välkommen till Agilokliniken Nacka!

Christer Cromell och Patrik Sundström öppnade år 1991 upp Stockholm/Tumba Naprapat & Idrottsskadeklinik. Sedan dess har vi hunnit byta namn till Agilokliniken och expandera. Agilokliniken finns nu på 7 ställen: Stockholm City, Norrlandsgatan, Södermalm, Slussen, Tumba, Arenastaden och Nacka.

Vad kan du få hjälp med hos Agilokliniken Nacka?

Hos oss på Agilokliniken Nacka erbjuds du effektiva och individuellt anpassade manuella behandlingar. Vid behov får du även speciellt framtagna rehabiliteringsövningar. Vi vill att du så snabbt som möjligt ska komma tillbaka till ett aktivt liv - ingen ska behöva ha ont i onödan!

Vi prioriterar kvalitet och effektivitet

Agiloklinikens ambition har sedan start varit att utveckla företaget till en verksamhet som står för kvalité och erbjuder effektiv behandling. Vi är därför mycket noggranna vid rekrytering av personal och ser ständigt till att ligga i framkant gällande maskinell utrustning. Vi håller oss uppdaterade och pålästa gällande forskning kring besvär i rörelseapparaten.

Varmt välkommen att boka tid hos oss på Agilokliniken Nacka - vi hjälper dig att slippa ha ont!

Informationen uppdaterades 12:44 - 21 mar, 2024

Vi jobbar här

Carolina Michels

Carolina Michels

Eleonora Ahlbäck

Eleonora Ahlbäck

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
4 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
2 av 5
Information
4 av 5
3.75 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
25 mar, 2023

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Loading map

Relaterade kategorier