Behandling av nackspärr

Hos Agilokliniken Nacka kan vi hjälpa dig som drabbats av nackspärr.Vad är nackspärr?Nackspärr innebär smärta och stelhet i nackmuskulaturen...

Boka tid hos Agilokliniken Nacka för Behandling av nackspärr.

850kr
Barn 15 % rabatt. Student med studentkort: 10% rabatt

Hos Agilokliniken Nacka kan vi hjälpa dig som drabbats av nackspärr.

Vad är nackspärr?

Nackspärr innebär smärta och stelhet i nackmuskulaturen som uppkommer plötsligt och kan hålla i sig i flera veckor. Smärtan är ofta mer påtagligt när du vrider huvudet åt ena hållet.

Vad kan orsaka nackspärr?

En orsak till nackspärr kan vara att du har suttit i direkt vinddrag och blivit kall om nacken. En olämplig sovposition, eller om du har gjort en allt förhastad rörelse med nacken, kan också vara utlösande faktorer. Men nackspärr behöver inte alltid ha någon påtaglig orsak.

Om du har nackspärr och vill att den ska försvinna snarast möjligt, kan vi på Agilokliniken Nacka hjälpa dig!

Vad kan jag själv göra om jag har fått nackspärr?

Saker du själv kan göra för att lindra din nackspärr:

• Håll din nacke varm - till exempel med hjälp av en halsduk eller vetesäck som du värmer i micron.

• Duscha varmt.

• Rör på dig - med försiktighet.

• Smärtlindra med hjälp av paracetamol.

Finns det något jag kan göra för att förebygga nackspärr?

Regelbunden motion och stärkt nackmuskulatur kan minska risken för nackspärr. Att tänka på sin arbetsposition, både på jobbet och privat, är också viktigt. Om man ofta vaknar med stel nacke kan man behöva se över sin kudde.

Välkommen att kontakta oss på Agilokliniken Nacka, för hjälp med din nackspärr!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Agilokliniken Nacka erbjuder.

Nacka
Varmt välkommen till Agilokliniken Nacka! Christer Cromell och Patrik Sundström öppnade år 1991 upp Stockholm/Tumba Naprapat & Idrottsskadeklinik. Sedan dess har vi hunnit byta namn till Agilokliniken och expandera. Agilokliniken finns nu på 8 ställen: Stockholm City, Norrlandsgatan, Södermalm, Slussen, Tumba, Arenastaden, Nacka och Kista. Vad kan du få hjälp med hos Agilokliniken Nacka? Hos oss på Agilokliniken Nacka erbjuds du effektiva och individuellt anpassade manuella behandlingar. Vid behov får du även speciellt framtagna rehabiliteringsövningar. Vi vill att du så snabbt som möjligt ska komma tillbaka till ett aktivt liv - ingen ska behöva ha ont i onödan! Vi prioriterar kvalitet och effektivitet Agiloklinikens ambition har sedan start varit att utveckla företaget till en verksamhet som står för kvalité och erbjuder effektiv behandling. Vi är därför mycket noggranna vid rekrytering av personal och ser ständigt till att ligga i framkant gällande maskinell utrustning. Vi håller oss uppdaterade och pålästa gällande forskning kring besvär i rörelseapparaten. Varmt välkommen att boka tid hos oss på Agilokliniken Nacka - vi hjälper dig att slippa ha ont!

3.8
1 omdöme