Kiropraktorkedjan Nacka

5 av 5
(1 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Planiavägen 5, Nacka

Öppet idag till 17:00

Kiropraktorkedjan Nacka

För att alla i ett företag ska må bra och kunna arbeta utan att det sliter på kroppen krävs grundläggande kunskaper i hur kroppen fungerar och vad som påverkar oss i arbetsmiljön. Överbelastningsbesvär är den vanligaste orsaken till sjukskrivning och en stor bidragande faktor till att kvaliteten brister.

Vad vi på Kiropraktorkedjan Nacka kan ge ert företag

Vi erbjuder en skräddarsydd utbildning i ergonomi just för er bransch. Olika branscher har olika utmaningar och vi presenterar relevant statistik och sätter den i ett perspektiv till med andra branscher. Genom god pedagogik och en underhållande föreläsning får vi deltagarna att förstå hur belastningar påverkar våra kroppar och hur vi gör positiva förändringar.

Vårt mål är att ni som deltagare får ta del av den senaste forskningen och effektiva verktyg för att förhindra smärta och sjukskrivningar.

Föreläsningen följer arbetsmiljöverkets riktlinjer för belastningsergonomi och efter avslutad utbildning får ni intyg om att ni genomfört en utbildning inom ergonomi.

Utbildningen sker ute på företagen

Vi utför utbildningen på plats hos er eftersom det är här utmaningarna finns. Vi som föreläser är alla legitimerade primärvårdgivare (kiropraktorer, fysioterapeuter) och behandlar människor med överbelastningsproblem dagligen.

Kontakta oss för mer information!

Om oss

En smärtfri vardag är frihet!
Hos Kiropraktorkedjan Nacka erbjuder vi undersökning, behandling, rådgivning och rehabilitering för att hjälpa samt vägleda dig till ett smärtfritt och aktivt liv.

Kiropraktorkedjan Nacka ligger på Planiavägen 5 i Stockholm, i samma lokaler som Sickla Hälsocenter Nacka. Här hjälper vi dig med både akuta och kroniska besvär.

Om Kiropraktorkedjan

Kiropraktorkedjan har funnits sedan 2008 och består idag av fem mottagningar, tre i Göteborg och två i Stockholm. Sedan Kiropraktorkedjan grundades har den blivit ett naturligt val för både privatpersoner och företag.

Vi som arbetar på Kiropraktorkedjan är legitimerade kiropraktorer med lång yrkeserfarenhet. Behandling och undersökning utförs enligt vetenskapliga och beprövade metoder, och diagnostiserar vi problem som inte är behandlingsbar med våra metoder hänvisar vi dig vidare för vård.

Träning och idrott ligger oss varmt om hjärtat

Under en behandlingsserie hos någon av våra kiropraktorer är vi noggranna med vad vi eventuellt väljer att ta bort i din träningsrutin. Vi tror på att du kan fortsätta med det du tycker om att göra men istället modifiera teknik, belastning och intensitet samt använda riktade övningar för att förbättra förutsättningarna mot en positiv utveckling inom idrottandet.

Varmt välkommen till Kiropraktorkedjan Nacka!

Informationen uppdaterades 13:01 - 16 feb, 2023

Vi jobbar här

Emma Ekengren

Emma Ekengren

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 1 omdöme

Spontant omdöme
13 mar, 2018

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00
Lördag - Söndag:10:00 - 14:00

Telefonnummer

08-40 90 9# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier